Missing image

Agentia Nationala pentru Locuinte va incepe procedura de contractare prin credit ipotecar a 134 de apartamente in orasul Eforie Sud

Agentia Nationala pentru Locuinte va incepe joi, 12 iunie, procedura de contractare prin credit ipotecar a apartamentelor din amplasamentul Strada Castelului nr. 7, orasul Eforie Sud, judetul Constanta. Ansamblul de locuinte este constituit din 3 blocuri de locuinte cu regim de inaltime St+P+7E, avand apartamente de o camera, doua si trei camere. Cele trei blocuri cuprind 134 de apartamente, dintre care 32 apartamente cu o camera, 61 apartamente cu doua camere, 38 apartamente cu trei camere si trei apartamente duplex cu trei camere.

In acest sens, ANL va organiza o expozitie in cadrul careia vor fi prezentate planurile apartamentelor si vor fi oferite toate informatiile necesare legate de acest amplasament. Expozitia in cadrul careia va avea loc procedura de contractare va fi organizata la Centrul de Relatii cu Publicul al Primariei Eforie din Str. Avram Iancu nr. 1, Eforie Sud si va fi deschisa intre 12 iunie si 15 iulie. Programul expozitiei va fi de luni pana joi intre orele 9:00 si 16:30, iar vineri intre orele 9.00 si 14.00.

Perioada de contractare este impartita in doua etape, intre 12 si 30 iunie 2008 fiind programata eliberarea adeverintelor pentru banca, iar intre 1 si 15 iulie 2008 depunerea certificatelor de solvabilitate si a declaratiilor notariale.