Satul de Vacanta imputit la propriu de Casa Vrancea

Satul de Vacanta imputit la propriu de Casa Vrancea

Satul-de-vacantaZona din spatele masinutelor de agrement din Satul de Vacanta s-a transformat intr-o mlastina pestilentiala. Toata aria era inundata si acoperita de malul urat mirositor rezultat in urma epurarii mecanice a apelor menajere.


in urma verificarilor, reprezentantii RAJA Constanta au descoperit ca una din conductele magistrale de transport ape menajere, mai precis conducta de refulare de diametru 800 mm, ce face legatura intre statiile de epurare Constanta Nord si Constanta Sud s-a spart exact in dreptul bucatariei complexului Casa Vrancea, ceea ce demonstreaza, conform reprezentantilor regiei, ca, in momentul ridicarii constructiei, nu s-au luat si avizele necesare de la RAJA Constanta, pentru ca altfel, constructia nu ar fi fost ridicata pe conducta societatii.
Motivul pentru care s-a produs fisurarea conductei a fost chiar grupul de anexe apartinand Casei Vrancea construit fara autorizatie si a carui greutate a afectat integritatea conductei, ducand la spargerea acesteia.

Avand in vedere ca proprietarul acestui complex de se face vinovat conform Codului Penal art. 217 de infractiunea de distrugere, SC RAJA SA Constanta va depune in cursul zilei de maine o plangere penala. Totodata, RAJA Constanta va cere proprietarului si toate daunele ce rezulta din remedierea avariei la conducta de refulare si din curatarea si igienizarea zonei.