Comments

 1. ionut says:

  se primesc si alti copii din alte zone?

 2. ALEXANDRU says:

  Buna ziua ,ma numesc Alexandru si am 8 ani ,locuiesc in Franta si o sa vin la bunici in vacanta de vara care stau la Navodari.Intrebarea mea este daca as putea sa fac un stagiu de fotbal la academia Domnului Hagi in vacanta?
  in speranta ca o sa-mi raspundeti va miltumesc dinainte .Alexandru

 3. academiahagi says:

  La Academia de Fotbal “Gheorghe Hagi” nu se primesc jucatori doar pe perioada vacantei. In pregatiri sunt acceptati DOAR jucatorii Academiei

 4. lili says:

  Degeaba s-au infiintat in tara scoli-academii de fotbal daca selectii se fac asa cum se fac  ,drept dovada stau rezultatele echipelor nationale la toate nivelurile de varsta,aici e ori esti geniu,ori tata-i  tare.

 5. ANTonela Zota says:

  BUNA ZIUA , 
   SUNT DIN BRASOV MA INTERESEAZA ACEST ANUNT SI  DORESC SA STIU DACA ACEASTA   PRESELECTIE SE FACE SI CU COPII DIN ALTE JUDETE.

 6. Adrian says:

  Sunt nascut in 1998 si am aflat acum de Academie. Sunt f. interesat.Joc fotbalde 4 ani si vreau sa stiu ce sanse am sa fiu vizionat Anul trecut am fost solicitat de Clubul Seaua .Nu am mers dar aici vreau. A.

 7. Constanteanul says:

  Dragi cititori, daca doriti sa luati legatura cu Academia Gheorghe Hagi, va rog sa cautati un numar de contact pe http://www.academiahagi.ro si la rubrica de contact din acel site veti gasi numere de telefon unde puteti suna.

 8. fotbalistul2010 says:

  BUNA ZIUA! AS VREA SA STIU DACA ANTRENATI SI COPII DIN ALTE JUDETE

 9. MIHAI says:

  Buna ziua, ma numesc Mihai si sunt nascut in anul 1992,fac fotbal de la 7 ani , si asi dori sa-mi spuneti cand este cea mai apropiata preselectie.Nu conteza locatia.Va multumesc.

 10. ionut says:

  copii din 1991 pot veni la selectie??

 11. musetoiu georgica says:

  Buna ziua ma numesc Musetoiu Georgica si sunt din BRAILA am 17 ani 1.65m si 50 de kg,,joc fotbal de 8 ani si as vrea sa vin si io la academie sa dau si io probe poate ma luati la echipa aici in braila nu se ajunge nicaieri vreau sa fac performanta..va rog sa ma ajutati si sa ma contactati la nr de tel 0752593473 sau la id george_fotbalistull va multumesc

 12. ionut says:

  ma numesc iout..sunt din bistrita..si asi vrea sa vin si eu la akademie..am 18 ani si jok fotbal d 9 ani…uitati nr meu
  0752598131

 13. ionut says:

  ma numesk ionut am 18 si asi vrea sa vin si eu la academie st din bistrita…si aiki nu st conditi…uite nr meu
  0752598131 si praktik fotbal d 9 ani..

 14. alex says:

  sunt nascut in 1997 si vreau sa stiu daca se fac preselectii doar in constanta.as vrea si eu sa vin la academia a domnului gheorge hagi.

 15. Buna ziua ma numesc HutanuCosmin si sunt din IASI am 16 ani 1.68m si 55 de kg,,joc fotbal de 8 ani si as vrea sa vin si io la academie sa dau si io probe poate ma luati la echipa aici in IASI nu se ajunge nicaieri vreau sa fac performanta..va rog sa ma ajutati si sa ma contactati la nr de tel 0748801511 sau la id ronaldinho.messi21 va multumesc

 16. Tiponut Laszlo says:

  ma numesc Tiponut Laszlo din Oradea,am 14 ani joc fotbal la o echipa de amatori dar mi-as dori foarte mult sa joc si sa invat fotbal in cadrul academiei de fotbal.Mi-as bucura daca imi da-ti aceasta sansa.Astept raspunsul.

 17. razvan says:

  buna as dori sa ma inscriiu si eu la academia domnulio hagi….. am 1.62 48 kg si am mai jucat la Fc Real Constanta 2 ani pr posstul de fundas central astept un raaspuns daca doriti sa imi trimiteti un mail….

 18. razvan says:

  buna as dori sa ma inscriu si eu la academia domnului hagi am 14 ani 1.62 48 kg ,am mai jucat la Fc Real Constanta 2 ani pe postul de fundas central astept si eu un raspuns daca doriti sa imi trimiteti un mail….. Multumesc

 19. yusuf says:

  Ma numesc Yusuf Aladag si vreau sa vin la academia de fotbal Gheorghe Hagi sunt turc si am venit in Romania sunt un fotbalist bun si asi vrea sa vin la academia dumneavoastra.Casa ma contactati snati la numarul:0720052108 si 0729982624

 20. Simion Mihai Andrei says:

  Ma numesc Simion Mihai Andrei sunt nascut in 1996 28 noimbrie am 1.83 inaltime si doresc sa dau probe la academia domnului hagi va rog ajutati-ma si pe mine.Va multumesc!