Missing image

AIESEC Constanta organizeaza evenimentul multicultural “Descopera-ti lumea”

AIESEC Constanta organizeaza sambata, 30 mai, de la ora 11.00 in City Park, evenimentul multicultural “Descopera-ti lumea!”. Acesta este realizat in cadrul proiectului “Noi perspective de invatare”, proiect ce isi propune responsabilizarea tinerilor, in randul societatii civile din Constanta, prin implicarea elevilor din liceele constantene.
Scopul evenimentului “Descopera-ti lumea!” este acela de a promova diversitatea culturala si de a deschide noi orizonturi in randul tinerilor, printr-o actiune ce va aduce impreuna etnii din Dobrogea, dar si culturi internationale.

Evenimentul este structurat in 2 parti. De la ora 11.00 va incepe o expozitie de cuturi, in cadrul careia fiecare etnie prezenta la eveniment isi va amenaja un stand cu obiecte traditionale, materiale informative despre cultura respectiva, costum traditional, mancaruri si bauturi specifice, ce vor putea fi degustate. Dintre comunitatile dobogene ce vor fi prezente la eveniment fac parte: turcii, machedonii, lipovenii, tatarii si aromanii. Cei trei stagiari internationali din AIESEC Constanta vor reprezenta: Brazilia, Taiwan si Indonezia. A doua parte a evenimentului va incepe la ora 12.30 si va consta intr-un spectacol cu dansuri si cantece traditionale specifice fiecarei culturi.