Missing image

Medgidia: Analiza ofertelor pentru alimentarea cu apa a satului Remus Opreanu

Luni, 29 iunie, la sediul Primariei municipiului Medgidia va avea loc procedura de achizitie prin cerere de oferte privind acordarea contractului de achizitie denumit “Alimentare cu apa in localitatea Remus Opreanu, mun. Medgidia, Jud. Constanta”.

In prezent, satul Remus Opreanu dispune de un sistem rudimentar de furnizare a apei potabile care insumeaza 2 puturi cu o adancime de 10 m, un rezervor de inmagazinare a apei cu un volum de 200mc, conducte de aductiune si distributie din otel, executate in perioada 1968 – 1970.

Serviciul de furnizare a apei nu este nici pe departe calitativ si se afla in deplina neconcordanta cu standardele europene.

Studiile efectuate in zona pentru realizarea noului sistem de distributie apa potabila impun racordarea la sistemul centralizat al muncipiului Medgidia a unei conducte de aductiune tip PEHD, pe o lungime de 2000m. Reteau totala de distributie a apei potabile va masura 2955m, iar harta intregului sistem de furnizare va include camine de golire, vane de descarcare si bransamente pentru toate cele 140 de gospodarii din localitate.

Sursele de finantare ale contractului ce urmeaza a fi atribuit provin de la bugetul local si din credite interne.