Missing image

Site-ul Tv Neptun functioneaza

E drept ca deocamdata este in versiune beta si ca se vede cu ochiul liber ca mai e ceva de lucru la el, dar exista si poate fi accesat la adresa www.ntvonline.ro

Inca nu „merge” optiunea NTV Live, iar categoriile nu au burta plina cu informatii, insa grafica arata bine. Va sfatuiesc sa bagati adresa la favorite.

 1. valentina
  valentina at |

  Buna ziua. Ma numesc Valentina si sunt din Cta. Am o mare rugaminte lea dvs: am o vecina , de 36 de ani si are cancer de piele si la cap(e operata de 2 ori) si are mare nevoie de 20.000 de euro. Rugamintea mea este daca o puteti ajuta cu un teledon sau ceva de genul acesta. Acum cateva zile i-a aparut o a 3-a tumora la cap si viata ei atarna de un fir de par. Ma puteti contacta la nr. de tel 0721\583406.

  Multumesc anticipat!

  P.S. Viata ei depinde de dvs.

  Reply
 2. luca
  luca at |

  d-lor reporteri de la tv neptun va relatez un caz real despre tulburarea linistii publice din mun Mangaliade catre o societate comerciala cu profil alimentara care functioneaza cu program non stop iar prin activitatea pe care o desfasoara in intervalul orar 22–01–04 dimineata comercializeaza bauturi alcoolice ce sunt consumate in strada adunandu-se cetateni de etnie rroma cat si romani cu autoturismele proprietate personala ascultand muzica la intensitate maxima perturband linistea publica facand larma galagie uneori scandaluri iar politia cand este chemata in loc sa dea amenzi se roaga de ei sa plece nu se poate asa ceva cat si primarul mangaliei Tusac nu poate face nimic cred ca deoarece acest patron de alimentara are relatii ,,, societatea se afla in cartierul colonisti pe str avram iancu nr 38

  Reply
 3. george pentru valentina
  george pentru valentina at |

  Mai Valentina , dar ce grije ai tu de vecinii tai ! Mias dorii si eu o asa vecina ca tine ! Si vrei numai 20.000 de euro ? Pai spune si tu pe aici mai multe amanunte …doar asa … ca vrei banii … Apropo si eu sunt tot din Constanta !

  Reply
 4. M
  M at |

  In primul rind sint foarte suparat pe dvs TV NEPTUN pentru ca nu stiti sa vorbiti cu oamenii !!!!!!!!!! Am sunat la numerele dvs postate pe site-ul dvs si mi s-a raspuns cu ” ai sictir” de catre unul dintre beneficiarii numerelor postate acolo, in al doilea rind vad ca sint cenzurate telefoanele la care se raspunde cu ” este numarul meu privat” ( ????!!!!!!!!!!!!!!!! – atita timp cit este postat pe site, nu cred !!!!!!!!!!!!) . Oare???!!!!! Atita timp cit am vrut sa intru in direct cu dna primar din Cernavoda si toate numerele accesate si de pe site -ul TVNEPTUN au fost cenzurate, ce poate insemna asta??? Banuiesc ca nu trebuia sa fie stricata emisiunea dnei primar, nu??? Logic, nu ??? Totusi am sa merg in biroul dnei primar sa stau sa vedem cit este de deschisa dialogului. Aaaaa!!!!!!!!! Am uitat sa va spun ca stau in cartierul important pentru dinsa (TRUST) si o invit in prezenta dvs daca nu-mi raspundeti cu „ai sictir” cum a facut colegul dvs de la 0723372167, numar care este postat pe site-ul dvs, sa stati si dinsa si dvs in casa la mine si sa dormiti o noapte la 15 grade in casa. Cu toate ca se plateste asa zisa caldura care o dau SNN (angajatii de la centrala din TRUST) Si dupa asta sa vedem daca mai are curajul sa spuna ca o mai sustine cineva. Oricum nu va multumesc anticipat pentru raspuns si intelegere pentru ca vad si trag concluzii, care nu sint gresite, ca nici dvs NEPTUN TV, nu sinteti deschisi sa la tineti.

  Reply
 5. anca
  anca at |

  ar fi cazul sa ii mai bagati pe aia de la ambulanta in seaman adica pe dl popescu si sa il intrebati cum este posibil ca o asistenta ce lucreaza la ambulanta sa aiba tot salariu cu care sa incadrat adica 6800000 si o asistenta care a terminat scoala si da debutantul sa aibe un sal de 9000000 pai cum sa nu ii plece oamenii cand dl popescu isi angajeaza numai pilele adica asistente fara experienta ??? cum de este asa de mare diferenta asta de salarizare nu e un semn de intrebare ? oarec ce face cu banii dl popescu ???

  Reply
 6. mihaela
  mihaela at |

  reluare la emisiunea ,,apel de urgenta” de nu exista ?
  este pacat de munca atator oameni care se chinuie sa realizeze un reportaj ,imi pare rau dar dupa parerea mea este o emisiune reusita, numai ca nu am reusit sa o vad pt k am fost de munca. merci

  Reply
 7. STANCIU LILIANA IOANA
  STANCIU LILIANA IOANA at |

  COMUNICARE- SANSA LA VIATA
  NORMALA
  LOGOPED.
  STANCIU LILIANA IOANA
  Din cele mai vechi timpuri, comunicarea a fost si a ramas una din cele mai importante moduri de interactiune dintre oameni. Ea poate fi verbala, scrisa, gestuala, comportamentala sau cognitiva.
  Prin intermediul sau se pot transmite: sentimente, trairi, atitudini etc. care participa la convietuirea oamenilor printre oameni.
  In cazul copiilor hipoacuzici , aceasta facilitate de a comunica prin intermediul cuvintelor lipseste daca hipoacuzia este din nastere sau dobandita inainte de a invata sa comunice Demutizarea, in cazul lor se realizeaza de catre un logoped care in colaborare stransa cu parintii vor reusi sa invete hipoacuzicul “limba vorbita”. Desi initial pare ceva de nerealizat cu toate acestea un hipoacuzic poate vorbi aproximativ la fel ca si un auzitor.

  Emiterea corecta a fiecarui sunet din alfabetul limbii romane, unirea sunetelor in silabe si mai apoi unirea silabelor in cuvinte este un drum greu dar foarte frumos in cadrul demutizarii. Odata invatat sa emita sunete si apoi cuvinte , hipoacuzicului ii va place sa vorbeasca si drumul spre demutizare devine mai placut . In spatele acestui drum este o munca titanica atat din partea logopedului dar mai ales din partea parintiilor. Intr-un proces de demutizare nu este suficient doar sedinta logopedica care ar trebui sa fie zilnice , ci si o munca dubla acasa a copilului hipoacuzic.

  In functie de capacitatea lui de memorare , de cat de mult se munceste cu el, de cat de mult ii place sa vorbeasca, si nu in ultimul rand, de cat de mult este sustinut copilul hipoacuzic poate veni la logopedie in vederea demutizarii timp de 2 pana la 4 ani. De altfel si procesul de demutizare trebuie sa se faca incepand cu varsta de 2 ani si jumatate maxim 4 ani.

  Dupa aceasta varsta, copilul isi insuseste o anumita doza de incapatinare, o anumita personalitate , un anumit “comportament” exprimativ prin intermediul caruia el comunica cu parintii si de aceea noua metoda de comunicare impusa de logoped i se va parea hipoacuzicului mult mai greu de realizat. La varsta de 3-4 ani ei sunt dornici de a invata , fiind adevarati bureti de captare a informatiei. Cu toate acestea munca ramane titanica.
  Un lucru foarte important de amintit, viz_-a-viz, de copilul hipoacuzic este ca el are un intelect normal si ca demutizarea lui ca si protezarea sunt absolute necesare si realizabile in acelasi timp pentru ca el sa se integreze in societate.

  Odata protezat , copilul va incepe sa auda mici zgomote, chiar daca ele se produc la intensitate inalata. Prima sa reactie va fi sa-si dea jos aparatul, ceva il deranjeaza, apoi va invata sa „auda” si reactia de respingere va disparea in totalitate. Exista posibilitatea ca, initial, acceptarea aparatelor sa se realizeze pe terman scurt ( cateva ore) dupa care copilul sa ceara sa -si dea jos aparatele pe motiv ca a obosit. Nu-l fortati. Trecerea de la o surzenie totala la un auz fie el si foarte scazut este posibil sa-l oboseasc psihic . Cu cat trece timpul , acceptarea aparatelor auditive se mareste in timp , pana la dorinta hipoacuzicului de a le purta. El singur vi le va cere pentru ca-i place sa auda.
  Odata protezat si aceeptat din partea hipoacuzicului a protezelor auditive se incepe terapia logopedica de demutizare, care ar trebui sa fie zilnica atat la cabinetul logopedic cat si acasa cu parintele in prezenta caruia sta mai mult (mama).

  Un lucru foarte important pentru demutizarea hipoacuzicului este sa i se vorbeasca tot timpul, tare, clar fara a se folosi diminutivele si mai ales semnele. Hipoacuzicul invata prin natura sa se adapteze foarte usor dar mai ales sa citeasca de pe buze. Labiolectura este una din caracteristicile adaptative ale hipoacuzicului care-l ajuta in procesul de demutizare. Din aceste cateva cuvinte despre hipoacuzici si procesul lor de demutizare putem trage o singura concluzie: hipoacuzicul poate si trebuie sa fie ajutat sa se integreze in societate deoarece aceste prezinta un intelect normal iar protezele auditive, precum si implanturile cohleare ii pot reda auzul si, nu in ultimul rand, logopedul ii poate da vorbirea. Asadar hipoacuzicul cu multa rabdare, perseverenta, dar, mai ales munca este si trebuie sa fie un om al societatii pe care societaea sa-l accepte.

  In incheiere as dori sa ofer cateva sfaturi parintiilor pentru ca drumul spre demutizare sa fie mai usor atat pentru copil cat si pentru ei ca parinti:
  – sa nu-l rasfatam mai mult decat trebuie , el are intelect normal,
  – sa-i vorbim tot timpul calm si clar
  – sa nu-l amenintam si nici sa nu-i promitem fara a avea posibilitatea de a ne tine de cuvant,
  – antrenati–l in a vizita si a invita copii de varsta lui,
  – nu-l lasati mult in fata televizorului – e o metoda de a-si omora timpul ,
  – incurajati lectura, cititii, nu mergeti pe idea ca el nu aude (labiolectura isi va spune cuvantul),
  – oferitii multe jucarii creative
  – atrageti-l in activitati casnice,
  – culcati-l devreme. Copilul hipoacuzic este mult mai solicitat la efort psihic decat copilul auzitor
  – nu-i permiteti copilului sa fie necivilizat sau obraznic,
  – nu-i dati multe dulciuri
  – invatatil sa fie curat si ordonat.
  Aceste cateva sfaturi sunt utile deoarece parintii copilului hipoacuzic au, in genere, tendinta de a-l alinta si rasfata mult prea mult pe acesta. Sentimentul de mila pe care-l afisa-ti nu-l ajuta cu nimic . Ajutati-l sa vorbeasca muncind cu el si ducandu-l la logoped. Este cea mai buna dovada ca-l iubiti. Ajutati-l sa se integreze in colectivitate alaturi de copii normali.
  “ Singura surditate adevarata este surditatea mintii” Victor Hugo 1847.

  STANCIU LILIANA IOANA
  I.GHE.DUCA 49
  CONSTANTA
  0742087134.

  Reply
 8. x
  x at |

  Cred ca v-ar putea interesa un caz care mi s-a intamplat azi cand vroiam sa imi prepar pestele cumparat de la magazinul din Tomis 3,alfa- beta. Chestia e ca am cumparat 6pesti-macrou iar cand i-am deschis ca sa-i curat am observat mici vermisori pe icrele acestora. Am lasat totul si am dat cautare pe google despre posibili paraziti care-i poate lua omul din peste si am dat peste ceea ce am gasit eu in pestele cumparat. Este vorba despre larve de Anasakis,am aruncat imediat totul si am curat totul cu detergent. Am gasit numeroase cazuri in Romania si discutii pe net despre macrou infestat cu astfel de paraziti. V-as ruga sa aflati daca se vinde in continuare macrou de asta infestat in magazinul respectiv si sa mi se pastreze anonimatul. Ms mult

  Reply
 9. x
  x at |

  Cred ca v-ar putea interesa un caz care mi s-a intamplat azi cand vroiam sa imi prepar pestele cumparat de la magazinul din Tomis 3,alfa- beta. Chestia e ca am cumparat 6pesti-macrou iar cand i-am deschis ca sa-i curat am observat mici vermisori pe icrele acestora. Am lasat totul si am dat cautare pe google despre posibili paraziti care-i poate lua omul din peste si am dat peste ceea ce am gasit eu in pestele cumparat. Este vorba despre larve de Anasakis,am aruncat imediat totul si am curat totul cu detergent. Am gasit numeroase cazuri in Romania si discutii pe net despre macrou infestat cu astfel de paraziti. V-as ruga sa aflati daca se vinde in continuare macrou de asta infestat in magazinul respectiv , pentru ca doar asa ,cu televiziunea avem sansa  ca sa se intreprinda ceva pentru prevenirea infestarii persoanelor cu paraziti.Ms mult

  Reply
 10. Popoviciu
  Popoviciu at |

  Cred ca v-ar putea interesa un caz care mi s-a imtamplat azi cand am vrut sa urmaresc stirile Tv. TV Neptun, Antenele 1 si 3 si Realitatea prezentau ca pentru toate relele din Romania, inclusiv starea meteo, se face vinovat Basescu. Credeam ca am scapat de propaganda bolsevica, dar stim adevarul: voi sunteti dusmanii Romaniei instigand la anarhie cu riscul agravarii crizei.
  daca nu sunteti lasi vreau sa vad daca acest text va apare aici.

  Reply
 11. mirela
  mirela at |

  ATENTIE TUTUROR!!!Nu va incurcati cu ATLASSIB…….o agentie plina cu mafioti si sefuiesc bani de pe oameni,pierd pachete in valoare mult mai mare si baga despagubire de 45 de euro.Eu am tras multe pe urma lor,mi-au pierdut un pachet in valoare de 400-500 cu dvd originale de nunta si mi-au bagat despagubire de 45 euro. Si in pachet se mai aflau si alte bunuri de valoare.Ce sa-i faci…..astia sunt romani nostri!!!!!

  Reply
 12. Anonim
  Anonim at |

  In Constanta se opreste complet iluminatul stradal dupa ora 4:30 (in anumite cartiere) si este inca intuneric, la stiri a fost dat ca merge iluminatul stradal un stalp da, unu nu. Multa lume merge la munca la ora aceia si este foarte periculos ca o femeie sau o persoana sa mearga la ora aceia pe strada. Sper ca se va modifica ceva daca se va da exact cum se opreste iluminatul stradal. Ar fi bine pentru populatie daca ar fi tinut pana se lumineaza natural afara. Se poate verifca zona CET pe soseaua principala Aurel Vlaicu e bezna. Multumesc anticipat daca se poate da stirea corecta.

  Reply
 13. adina
  adina at |

  Referitor la iluminatul public, multe zone din Constanta stau fara lumina dupa o anumita ora. Care este problema? Asa rau a ajuns tara asta, ca pe vremea lui Ceasca, astfel incat sa stam fara lumina? Cum spunea Anonim, acele zone, plus multe altele, Inel2, Viile Noi, toata strada Dezrobirii, etc… REZOLVATI ACEASTA PROBLEMA !!!!

  Reply
 14. dragos
  dragos at |

  deci am inteles problemele constantenilor in versiune Beta… sa vedem ce se intampla cand iese varianta normala:))

  Reply
 15. Corneliu
  Corneliu at |

  Am o rugaminte: in cartierul piata Ovidiu pe strada Nicolae Titulescu s-a pripasit o haita de caini
  foarte agresivi. Mama si sora mea au nevoie de ajutor pt. a putea ajunge acasa.

  Vecinii au facut reclamatii la politie dar nu s-au luat masuri.
  Ne-ar bucura sa fie tras un semnal de alarma si din partea dumneavoastra . …aceeasi situatie este si in zona liceului Mihai Eminescu si agentia CFR, noaptea nu se poate trece prin zona.
  Va multumesc !

  Reply
 16. goagal
  goagal at |

  Dle POPOVICIU, nu stiu daca dl Basescu este vinovat si pentruca bate Vantu in pupa lui Voiculescu, dar stiu SIGUR ca NU TRAIM BINE, asa cum ne-a promis. Si mai stiu SIGUR ca ne minte cu non salanta ca am iesit din criza. Din criza care ne-a ars la ficati pe salariati si pe pensionari cu -25% sau – 5,5%, cu noi si noi someri.Daca lucrul acesta te face fericit treci pe 10tv, pe b1 sau pe indragitul otv, ba chiar pe desene animate.Eu ma uit numai la Minimax si ma distrez (cu burta goala); fa ca mine si vei fi fericit(pana la alegeri).

  Reply
 17. goagal
  goagal at |

  Dle POPOVICIU, nu stiu daca dl Basescu este vinovat si pentruca bate Vantu in pupa lui Voiculescu, dar stiu SIGUR ca NU TRAIM BINE, asa cum ne-a promis. Si mai stiu SIGUR ca ne minte cu non salanta ca am iesit din criza. Din criza care ne-a ars la ficati pe salariati si pe pensionari cu -25% sau – 5,5%, cu noi si noi someri.Daca lucrul acesta te face fericit treci pe 10tv, pe b1 sau pe indragitul otv, ba chiar pe desene animate.Eu ma uit numai la Minimax si ma distrez (cu burta goala); fa ca mine si vei fi fericit(pana la alegeri).Cam tardiv raspunsul meu, dar inca actual. Oricum, nu e spam.

  Reply
 18. vasile
  vasile at |

  asi vrea sa va inteb daca pot face cursuri in domeniu tv in cadru tv neptun ,

  Reply
 19. dezy
  dezy at |

  buna seara  am o rugaminte la dumneavoastra sa se verifce asociatiile de locatari in zona cet deoarece pe perioada iernii cand se dau reducerile la incalzire nu se afiseaza nicaieri de cata reducere beneficiaza o familie apa rece se calculeaza laun pret apa calda la alt pret si vb aia socoteala la metru de apa calculat la  cat incaseaza administratorul …… cand am intrebat administratoarea de ce calculeaza asa mi-a zis ca cheama politia ca am gura mare am avut consum apa rece 7 metri si apa calda 10 metri
  si calculeaza apa rece 
  si dupa aia aduna 7 metri apa rece plus 10 apa calda fac 17 metri
  daca eu am consum apa calda 10 metri de ce se calculeaza asa  e normal legal? si dupa aia inmulteste apa consumata la cate persoane sunt trecute la intretinere adica ori 3 persoane cati suntem noi  se stie sistemul de la noi dupa un control totul revine la normal ca si cum nu…..de aia cetatenii au restante la intretinere ca toti administratorii isi umple buzunaru pe carca omului de rand astept de la tv neptun o schimbare un reportaj sa se termine cu …furaciunile pe fata de la adminisratori sa se ia masuri odata

  Reply
 20. mary
  mary at |

  vazand cazul copilului care a cazut de la mansarda unei gradinite fiind lasat sa mearga singur la toaleta care se afla in incinta scoli.nu pot decat sa ma gandesc cu groaza la ce poate sa i se intample copilului meu care merge la gradinita din comuna adamclisi fiind lasat sa mearga nesupravegheat la toaleta din curtea scoli aceiasi pe care o folosesc si copii din clasele de liceu.
  ce putem face noi ca parinti ,atunci cand conducerea scoli nu vrea sa ia masuri desi ar fi destule posibilitati,conducerea scoli considerand ca gradinita nu face parte din scoala. va rog daca puteti face un reportaj despre acest lucru poate se va face ceva sa nu apucam sa plangem la capul copiilor nostri cum fac acei parinti .doresc totusi sa raman anonima copilul meu va merge in continuare la aceiasi gradinita neavand ce sa facem.

  Reply
 21. costel
  costel at |

  eu sunt din com. fintanele jud constanta lucrez la sc degaro srl.Acum 2 luni sa furat scule de la firma noaptea nu sa luat nici o masura din partea firmei. Acum 3 zile sa furat din nou ne pune pe noi angajati ne avand nici o vina sa platim unde putem sa gasim dreptatea ?

  Reply
 22. DRAGOMIR MIOARA
  DRAGOMIR MIOARA at |

  VA ROG FRUMOS SA MA AJUTATI SA POT VORBI CU D-UL PRIMAR MAZARE E O PROBLEMA DE TARA SI DE COPIII NOSTRI .AM FOST AZI LA PRIMARIE SI NU LA-M GASIT ,IAR CEI DE LA PRIMARIE MI-AU SPUS CA MARTI PLEACA DIN TARA ,AM FOST SI LA POPI ,AM FOST SI LA POLITIE NIMENI NU MA AJUTA .VA ROG DIN SUFLET SA POT LUA LEGATURA CU DINSU .TOTUL ESTE PENTRU TARA NOASTRA SI PENTRU COPIII NOSTRI MI-SE INGHIDE TOATE PORTILE DAR DUMNEZEU IMI SPUNE SA NU MA LAS .EU IMI IUBESC DUMNEZEU SI PATRIA SI NEAMU .VA ROG SUNATIMA LA NR TEL -0762 370 117 SI DACA NU MA CONTACTEAZA NIMENI .VA ROG DIN SUFLET RUGATIVA LA DUMNEZEU SA ARUNCE PE SATANA DIN TARA NOASTRA SI SA NE APERE CU PUTEREA LUI DUMNEZEASCA SI SA NE DESCHIDA MINTILE SI SA NE DEA INTELEPCINE .AMIN

  Reply
 23. i ordache daniela
  i ordache daniela at |

  draga neptun asi dori sa va spun ca astazi vam vazut la spitalul jud asi fi vrut sa va intreb nu puteti face ceva ptr copii cu handicap sau sal intrebatii pe domnul nicusor constantinescu de ce nu face publica ajutoarele umanitare eu am trei copii din care unul cu handicap grav asi dori sa beneficiez si eu am o situatie din ce in ce mai grea va multumesc scuzatimi scrisul 

  Reply