Missing image

Asigurare de locuinta pe trei luni, cadou pentru clienti Romtelecom

Romtelecom a transmis gratuit clientilor sai persoane fizice o polita de asigurare a locuintei pentru o perioada de trei luni, ca un beneficiu suplimentar in calitate de clienti ai companiei. Conform parteneriatului dintre Romtelecom si Astra Asigurari, socitatea de asigurari emitenta, Romtelecom este contractantul politei, iar clientul Romtelecom este beneficiarul acesteia, de care poate dispune gratuit timp de trei luni fara a semna vreun document sau a avea alte obligatii.

Optional, polita este insotita de o oferta speciala pentru clientii Romtelecom: daca acestia doresc prelungirea politei beneficiaza de o reducere de 50% a pretului asigurarii pe o perioada de un an, la pretul de 10 euro pe an. In cazul in care clientul nu va opta pentru prelungirea politei de asigurare, aceasta va inceta automat dupa trei luni.

Odata cu asigurarea oferita timp de trei luni gratuit, Romtelecom instiinteaza clientii ca, daca nu se exprima impotriva, se va considera ca accepta ca Astra Asigurari sa aiba acces la datele lor personale, urmand a fi contactati de un reprezentant pentru prelungirea perioadei asigurate. Astra Asigurari urmeaza sa informeze in mod complet si corect clientii cu privire la drepturile si obligatiile rezultand din prelungirea politei de asigurare pentru care clientul plateste.