Missing image

Business Gala incheie derularea proiectului Business School

Proiectul Business School, derulat de organizatia studenteasca AIESEC Constanta in colaborare cu Fundatia Ronomar Innovation Center, se incheie cu evenimentul Business Gala, care se va desfasura maine, 29 aprilie, la Hotel Iaki, in sala Gama, incepand cu orele 16:00.

Business School le-a oferit participantilor in perioada 13 Martie – 29 Aprilie suportul teoretic, prin training-uri de specialitate, dar si practic, prin studiile de caz si implementarea micilor afaceri, astfel incat tinerii si-au putut dezvolta spiritul antreprenorial, proiectul finalizandu-se cu intocmirea planurilor lor de afaceri.

„Odata ce ai intrat intr-un asemenea proiect iti este greu sa te lasi,de ce? pentru ca prin modul in care primesti informatiile fie ele prin traininguri, fie ele prin aplicatii practice, reusesti sa ajungi la un nivel la care nu te asteptai, atat psihic, cat si informational. Ti se contureaza o imagine asupra vietii tale care te incanta si te face sa privesti cu incredere in viitor. Cam asta s-a intamplat cu mine, a fost o placere sa fac parte din acest proiect si ma bucur pentru ca am cunoscut oameni minunati, atat colegi,  prieteni de business group cat si membrii AIESEC” a declarat Ana Iordache, participanta a proiectului Business School.

La eveniment vor participa reprezentantii de la firmele AutoGrup, Winsoft Invent, City Jobs, Kiss FM, Cristian Ianca de la Fundatia Ronomar Innovation Center,  Alexandru Blaga de la Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri, Cristian Tudoran de la ZetaCo, Razvan Stanciu, Monica Tutuianu.