CARGO urcă pe scena Out Of Doors Fest

Trupă de referință a muzicii rock din România, fondată la Timișoara, în 1985, de chitaristul Adrian Bărar. Primul album semnat CARGO („Povești din gară”) este lansat în anul 1992.
Cargo cunoaște succes după succes, obținând premii pentru cea mai bună trupă rock la MTV Romanian Music Awards și DISCUL DE AUR pentru vânzările albumului „Spiritus Sanctus”.
Componența trupei: Adrian Bărar (chitară), Adrian Igrișan (voce, chitară), Octavian Pilan (tobe), Florin Barbu (bass) și Ionut Carja (claviaturi).

CARGO urcă pe scena Out Of Doors Fest vineri, 5 august!
Intrarea la eveniment, în fiecare dintre cele două zile de festival se va face începând cu ora 18.oo. Ora de începere a concertelor este 20.oo. Estimare oră de încheiere concerte: 24.oo.
Prețul de intrare la festival: prepay: 30 de lei/ zi; de la 1 august: 35 de lei/ zi. Biletele s-au pus în vânzare la sediul Doors Club Constanta (str. Traian nr. 68A), la terasa White Horse din Costinești și online pe adresa: www.iabilet.ro
Informații la tel. 0763 66 16 22.

În vara aceasta, tu știi unde va fi distracția! Out Of Doors Fest, 5-6 august 2016, White Horse Rock’n Roll Costinești – două zile de festival care reunesc unele dintre cele mai bune voci și trupe din România.

  1. CARGO urcă pe scena Out Of Doors Fest - Doors Club - Rock & Roll

    […] Citeste in continuare Search for: […]