Out Of Doors Fest în Clubul White-Horse Rock’n Roll Costinești

Out of Doors Fest 2016 este mai mult decât un festival de muzică, el reprezintă o formă de manifestare a spiritului liber și creator, dorința de autodefinire și reîmprospătare a legendei ce făcea din Costinești unul dintre cele mai râvnite locuri de agrement și bună dispoziție, o oază de tinerețe și vivacitate.

Out Of Doors Fest este un proiect construit pentru tineri, la care participă, în mod natural, toți consumatorii de artă muzicală, de la vârste cât mai fragede, până la cele înaintate.

Luând ca reper experiențele anterioare, Out of Doors Fest 2016 este un eveniment al cărui public va depăși 3000 de spectatori (aproximativ 1500 de participanți/ zi).

Locul de desfășurare pentru ediția a 4-a a festivalului este White Horse Rock’n Roll Costinești. Din 1999, White Horse transmite cultura prin muzică, exemple ce susțin această afirmație fiind sutele de concerte cu artiști consacrați: Iris, Cargo, Ada Milea, Alternosfera, Țapinarii, Fără Zahăr, Luna Amară, Vita de Vie, Trooper, nume ce au umplut până la refuz terasa White Horse și împrejurimile ei.

Programul festivalului:

Out Of Doors Fest se desfășoară în zilele de 5 și 6 august 2016 și are ca invitați următoarele trupe:

Vineri, 5 august 2016:

 • Cargo,
 • The R.O.C.K,
 • Dan Helciug & Spitalul de Urgență,
 • Mihai Mărgineanu Band

Sâmbătă, 6 august 2016:

 • Vița de Vie,
 • Bucovina,
 • Trooper,
 • ZOB,
 • Cred că sunt extraterestru

Intrarea la eveniment, în fiecare dintre cele două zile de festival se va face începând cu ora 18,oo. Ora de începere a concertelor este 20,oo. Estimare oră de încheiere concerte: 24,oo.

Prețul de intrare la festival: Prepay: 30 de lei/ zi; de la 1 august: 35 de lei/ zi. Biletele se pun în vânzare la sediul Doors Club Constanta (str. Traian nr. 68A), la terasa White Horse din Costinești și online pe adresa: doorsclub.ro

Informații la tel. 0763 66 16 22

În vara aceasta, tu știi unde va fi distracția! Out Of Doors Fest, 5-6 august 2016, White Horse Rock’n Roll Costinești – două zile de festival care reunesc unele dintre cele mai bune voci și trupe din România. Vă așteptăm să retrăim împreună atmosfera Costineștiului de odinioară!

out-of-doors-fest-2016-costinesti

 1. Out Of Doors Fest în Clubul White-Horse Rock’n Roll Costinești - Doors Club - Rock & Roll

  […] Citeste in continuare Search for: […]