Moonlight Breakfast lansează la Constanța noul album, TIME, în Club Doors

Vineri, 6 mai 2016, Moonlight Breakfast vin la Constanța cu cel de-al doilea album din carieră, Time.
Lansarea internaţională este programată pentru 21 mai, la Porgy and Bess din Viena, oraşul de rezindenţă al trupei.

TIME apare la 4 ani de la lansarea albumului de debut (Shout, 2012). Cele  12 piese ale albumului, scrise și produse de Christie şi Bazooka, combină cu aceeași grație, influenţe de Soul, Electro, Beat, Nu-Jazz, Gipsy Jazz sau Swing.
Trioul, care s-a impus rapid în peisajul muzical autohton şi internațional prin muzica lor, este compus dintr-un un grup de artişti multi-instumentişti: Bazooka (producător, tobe, clarinet, clape), Adiţă (clape, chitară, sampler) şi Christie (voce, sampler, keys).
Moonlight Breakfast s-a înfiinţat în 2011 şi a debutat în forţă, cântând în deschiderea concertului Jamiroquai, din România. Succesul răsunător pe care l-au avut în faţa a peste 35.000 de oameni, i-a propulsat rapid pe cele mai importante scene muzicale din România şi din străinătate. Au ajuns astfel să cânte alături de artişti de renume internaţional ca Hurts (pe celebra Arena din Viena), Parov Stelar, De Phazz, Macy Gray, Selah Sue, Waldek şi Daddy G (Massive Atack).

Vineri, 6 mai, ora 24,00, la Doors Club vă așteaptă un show de senzație: sunet și proiecții inedite – un concept unic, marca Moonlight Breakfast.
Preţul unui bilet este 40 de lei. Info și rezervări la 0763661622 sau pe doorsclub.ro

  1. Moonlight Breakfast lansează la Constanța noul album, TIME, în Club Doors - Doors Club - Rock & Roll

    […] Citeste in continuare Search for: […]