Pizza în fuga studentului flămând de la Ovidius

Dacă ești student la Ovidius, bagi cursuri ca ursul polar la Campus și te bazezi pe oferta universității în domeniul de umplut burdihanul ești un tâmpit iremediabil. O să mori de foame, guguștiucule. Sigur, există o soluție pe măsură buzunarului oricărui student, care ar da banii pe toate berile din lume, mai puțin pe ciorbă, la Auchănărie, doar că e oleacă prea departe. Până să ajungi acolo trebuie să te întorci, mănânci la sectorul „mese fără scaune”, de fapt trebuie să îndeși pe gât repede și să fugi. În două cuvinte simple: Ies-clus!

Așa că le-am propus colegilor mei varianta Gusto, o pizzărie nouă din Tomis Nord, mai degrabă delivery decât locandă, tocmai de aia susceptibilă a ține locuri libere, mai ales la prânz. Poți să șezi, poți să pupi o berică pentru stimularea cunoștințelor, iar fetele vin rapid cu pizza, nu-ți cresc rădăcini în așteptarea ei.

Eu, în tovărășie cu alt fomist, am executat o pizza de-a casei, Gusto, peste a cărei rețetă scrisă în meniu, generoase, fetele ne-au împrăștiat, din toată inima lor, un covoraș de rucolla, care a destins parmezanul și i-a dat o aromă răcoroasă. Bine, am mai răcorit noi suplimentar cu o becksuială. Una peste alta, însă, pizza are blat subțire, nu râgâie de sos – ceea ce este foarte italian – este gustoasă și are preț acceptabil.

Este la cap de linie, la 42-43. Vă dau și o poză, ca să nu bâjbâiți pe timp de foame. Au și livrare la domiciliu, dar eu nu țin minte chestiunile astea, dacă aveți poftă, le găsiți pe Sf. Google.

gusto