Scrisori către Rita – THE SHOW la Club Doors

Joi, 19 mai, ora 20,00, Doors Club vă invită să urmăriți „Scrisori către Rita – THE SHOW”, un spectacol provocator (interzis minorilor), după romanul „Scrisori către Rita” de Ștefan Caraman. Spectacolul se desfășoară în prezența autorului. După reprezentație, urmează dialogul „liber” despre „Scrisori…” – romanul care a incitat spațiul virtual românesc și a devenit unul dintre cele mai bine vândute cărți la ora actuală…

Distribuție: Nic Labiș: Ștefan Nistor; Rita: Andreea Stafie
Regie: Cristian Bajora
Regie tehnică: Dragoș Patraulea
Bodypainting: Vania Pierșinaru
Durata: 1h 15min

Am aruncat inhibițiile și ți-am adus în față un bărbat așa cum nu ți-ai dori niciodată să întâlnești…
Un spectacol aproape de stand-up comedy, fără scrupule, fără rușine, fără perdea, un show în care îți vei regăsi cele mai ascunse fantezii și gânduri. „Scrisori către Rita – The Show” este un spectacol erotic, datorită minunatei prezențe nud a Andreei Stafie, o comedie absolută grație lui Ștefan Nistor care interpretează și povestește cu sinceritate și lejeritate, câteodată filozofic și metafizic mulțumită excentricității lui Ștefan Caraman și o experiență culturală specială pentru care trebuie să-i mulțumim regizorului Cristian Bajora pentru curajul de a aduce acest roman pe scenă.

„Scrisori către Rita e povestea unei despărțiri, care ar durea dacă n-ar fi atât de hilară și care ar fi amuzantă dacă n-ar durea atât. Nic e omul gratuit, fără obligații și fără target, e antistarul, e ceea ce-și dorește cel mai mult societatea de azi să marginalizeze. Nic povestește, pentru că dacă nu o face, moare. Nic nu deranjează pe nimeni, deși lângă el nu poți sta neutru. Îți vine să-l bați, să-l strângi în brațe, să-l speli, să-l iubești. Un singur lucru nu reușești – să-l ignori. Nic e vulgar pentru că viața printre sfinții falși îl oprimă. Nic face lucruri pe care noi nu avem voie să le facem, deși… Nic e un mic Isus care ne spală de păcatul ipocriziei.” (Ștefan Caraman)

Joi, 19 mai, ora 20,oo. Preţul unui bilet este 30 de lei.
Info și rezervări la 0763 66 16 22 sau pe www.doorsclub.ro

  1. Scrisori către Rita – THE SHOW la Club Doors - Doors Club - Rock & Roll

    […] Citeste in continuare Search for: […]