Sportivii de la Universitatea Ovidius, premiaţi pentru noile titluri naţionale şi mondiale obţinute

Rectorul Universităţii „Ovidius” din Constanţa (UOC), prof. univ. dr. Sorin Rugină, i-a primit pe cei mai noi performeri ai Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport (FEFS), care au obţinut rezultate remarcabile în competiţii naţionale şi internaţionale oficiale, decernându-le diplome de excelenţă.

Alături de conducerea UOC s-au aflat campioanele naţionale universitare la beach – volei, Adriana Vâlcu şi Bianca Cojocaru, studente în anul I la FEFS, membre ale echipei care a câştigat aurul în competiţia desfăşurată recent la Alba Iulia. Au fost prezenţi, de asemenea, Bogdan Tudorancea, student al Facultăţii de Ştiinţe Aplicate şi Inginerie, anul I, membru al echipei masculine medaliată cu aur la Campionatul Mondial Universitar de Handabal, desfăşurat la Antequera, provincia Malaga, şi Nicoleta Tudor, masterand în anul I la FEFS, membră a echipei feminine de handabal câştigătoare a titlului de vicecampioană la aceeaşi competiţie.

La primirea emoţionantă, Rectorul UOC, alături de decanul FEFS, prof. univ. dr. Mirela Damian, i-au felicitat pe proaspeţii campioni şi le-au urat să fie mândri de apartenenţa lor la comunitatea academică ovidiană şi să pună în practică noţiunile teoretice pe care şi le însuşesc pe perioada anilor de studii.

De menţionat este faptul că absolventa FEFS Cătălina Ponor a fost desemnată să fie portdrapelul performanţei sportive româneşti la Jocurile Olimpice de la Rio, care se vor desfăşura în luna august a acestui an.