AEROMANIA: S-au pus în vânzare biletele VIP pentru îndrăgostiții de zbor și avioane

Cu fix 2 luni înainte, biletele VIP și ZBOR VIP pentru AEROMANIA – spectacolul de acrobaţie aeriană organizat pe 19 august pe Aeroportul Internaţional Tuzla – s-au pus în vânzare în reţeaua Bilete.ro

Pentru cei care vor să fie mai aproape de piloţi și de vedetele evenimentului sau pentru cei care vor să facă un cadou deosebit, sunt disponibile 2 categorii de bilete:
Bilete VIP (50 lei) – asigură accesul în zona VIP a evenimentului, amenajată în linia I, aproape de spectacol și artificii. Locurile în această zonă sunt limitate.
Bilete ZBOR VIP (350 lei) – pe lângă accesul în zona VIP, acest tip de bilet include și un zbor deasupra plajelor cu unul dintre avioanele din flota Aeroportului Tuzla și, în premieră, brăţara oficială a evenimentului, din argint, oferită de Casa de bijuterii Micri.
Accesul publicului în afara zonei VIP este în continuare gratuit.

Anul acesta, la Aeromania, publicul găsește atât avioane, motoare, mașini retro și concerte live “rock”, cât și o atmosferă boemă, fie că alege zona avioanelor parcate lângă public, standurile de aviaţie, zona de foodcourt sau pur și simplu vrei sa stă pe iarbă, ca la picnic. De programul acrobatic, la limita imposibilului, sunt responsabili Jurgis Kairys, Iacării Acrobaţi și Aeroclubul României, iar de muzica live se ocupă Mihai Mărgineanu și invitaţii lui.