Bicaz Kayak Fest, competiția care promovează frumusețea Lacului Izvorul Muntelui

Bicaz Kayak Fest este ocazia perfectă de a explora frumoasa regiune a lacului Bicaz – Izvorul Muntelui din imediata apropiere a Parcului Național Ceahlău și de a lua parte la un eveniment sportiv inedit.

Pe 3 și 4 iunie 2017 iubitorii ambarcațiunilor ușoare sunt asteptați pe lacul Izvorul Muntelui (Bicaz) de la poalele masivului Ceahlău din județul Neamț, unde va avea loc a III-a ediție a evenimentului Bicaz Kayak Fest, manifestare ce urmărește promovarea, încurajarea și dezvoltarea comunității kaiaciste din România, a relațiilor interumane bazate pe fair-play și respect reciproc, precum și promovarea celei mai pitorești zone din județul Neamț.

Locul de START/FINISH a competițiilor din cadrul evenimentului Bicaz Kayak Fest va fi din Portul Turistic Bicaz.

Program:

Sâmbătă, 3 iunie 2017, ora 10.00, sunt programate concursurile de maraton și semi-maraton: Concursul de maraton se va desfășura pe o distanță de 40 de kilometri, cu plecare din portul Bicaz spre Viaduct (coada lacului) și retur.

Concursul de semi-maraton se va desfășura pe o distanță de 20 de kilometri, cu plecare din portul Bicaz spre Viaduct, cu întoarcere și retur în dreptul satului Izvorul Alb (zona Baicu).

Traseele sunt ușoare și frumoase, (nu necesită pregătire fizică deosebită) în așa fel încât, după parcurgerea lor, participanții să aibă, cu toții, suficientă energie pentru a se bucura de o seară minunată alături de prieteni.

Duminică, 4 iunie 2017, începând cu ora 11.00, cei care mai au energie și vor să câștige premiile oferite de sponsori pot participa la concursuri de eskimo-rolling și sprint. Festivitatea de premiere este programată la ora 14.00.

Alte detalii despre concurs, regulamentul și condițiile de înscriere pe www.bicazkayakfest.ro