Consiliul Național al Asociației Tineretului ONU din România, la Universitatea Ovidius

Asociația Tineretului ONU din România – filiala Constanța va găzdui, în premieră, Consiliul Național al Asociației. Acesta va avea loc în perioada 3 – 5 martie, în cadrul Universității Ovidius din Constanța, în sala Umberto Eco, Corp A, zona Campus.

Participanții la acest Consiliu vor fi membrii Biroului Executiv Central din București, precum și președinții,vicepreședinții și secretarii generali ai fiecărei filiale din țară: Cluj, Craiova, Iași, București, dar și ai cluburilor din Vaslui și Roman. În cadrul acestui Consiliu se va prezenta situația fiecărei filiale și se vor propune și dezbate principalele proiecte ce au ca scop informarea tinerilor cu privire la temele Organizației Națiunilor Unite. De asemenea, vor mai fi prezentate informații legate de organizarea Bucharest Model United Nations (BISMUN), cel mai mare proiect al Asociației la nivel național, ce va avea loc în luna martie la Palatul Parlamentului.

„În ceea ce privește pregătirile și buna desfășurare a evenimentului din zilele ce urmează, acestea au fost asigurate de membrii asociației care s-au implicat activ. Au format grupuri de lucru organzatorice cu diferite responsabilități și îndatoriri: departamentul de promovare, sponsorizări, logistică și evenimente sociale. Aceștia au reușit o îndeplinire a sarcinilor astfel încât participanților să le fie asigurată o ședere cât mai plăcută pe parcursul evenimentului. Ne dorim ca această întâlnire să fie una utilă și fructoasă în ceea ce privește obiectivele și scopurile stabilite. Pe termen lung, scopul asociației este de a organiza și alte astfel de eveniemente în orașul Constanța”, a afirmat președintele Asociației Tineretului ONU – filiala Constanța, Florina Chirilă.