Dan Byron, concert solo pe scena clubului Doors

Dan Byron face muzică de la 6 ani. A studiat vioara timp de patru ani și a continuat cu flautul, timp de vreo șapte. Canto a făcut doar puțin, deși la un moment dat visa să cânte operă. În trupe de rock cântă de la sfârșitul lui 1995. Este fost membru al trupelor Urma și Kumm, iar din 2006 este liderul și vocalistul trupei byron, alături de care a lansat 6 albume de studio si 3 DVD-uri live: „Acoustic Drama”, „Live Underground” (filmat în Salina Turda) și „Electric Marching Band”, în care cântă alături de Fanfara Garnizoanei Bistrița și un cor de elevi.

Împreună cu trupa Byron a compus coloana sonoră pentru un serial original HBO – „Rămâi cu mine”, soundtrack materializat în albumul „Melancolic”. A compus de asemenea muzica pentru „Dopul scuză mijloacele”, un scurt-metraj în regia lui Mihai Ionescu si pentru piesa de teatru „Să-i îmbrăcăm pe cei goi” pusă în scenă anul acesta la Teatrul de Artă București. De-a lungul anilor a colaborat cu o mulțime de artiști, printre care: Alexandru Andrieș, Nicu Alifantis, Paula Selling, Luiza Zan.

Duminică, 15 octombrie, de la ora 19:30, la Doors Club, constănțenii au prilejul să îl asculte pe Dan Byron în proiectul acustic solo. Prețul unui bilet este 30 de lei. Biletele se achită în avans, la sediul clubului. Info și rezervări la tel.: 0763661622.

  1. Dan Byron, concert solo pe scena clubului Doors - Doors Club - Rock & Roll

    […] Citeste in continuare Search for: […]