FOLKFest REMEMBER la Costinești: Mircea Baniciu, Dan Bittman & Marius Bațu, Ducu Bertzi

În zilele de 25 și 26 august, la White Horse Rock’n Roll Costinești va avea loc Ediția I a FOLKFest REMEMBER Costinești.
Acest festival reprezintă un proiect ce își dorește să readucă în atenția publicului povestea boemă a Costineștiului de altădată, vremuri în care folkul și atmosfera indusă de el creaseră din această zonă turistică o destinație obligatorie a vacanțelor pe litoralul românesc.

FOLKFest REMEMBER Costinești are ca invitați pentru cele două zile de recitaluri artiști de top ai muzicii folk românești: Mircea Baniciu, Dan Bittman & Marius Bațu, Ducu Bertzi, Vasile Șeicaru, Fără Zahăr, Țapinarii, Daniel Iancu, Andrei Păunescu, Walter Ghicolescu, Folk & Rock Company, Laurențiu Marinescu.

Pe timpul zilei, FOLKFest REMEMBER Costinești propune publicului mese rotunde/ dezbateri despre atmosfera Costineștiului de odinioară și personalitățile din domeniul folkului care au animat anii de glorie ai Costineștiului (dialoguri interactive, moderate de poetul George Stanca, la care vor participa invitații festivalului); concursuri de epigrame/ catrene; o expoziție de caricaturi/ grafică umoristică, la care invitatul special este caricaturistul Costel Pătrășcan; concursul și expoziția de artă fotografică având ca punct de referiță imaginile Costineștiului de altădată.

În egală măsură, participanții la festival vor avea posibilitatea, pe parcursul zilelor de 25 si 26 august, să se bucure de diverse activități recreative în cadrul complexului White Horse Rock’n Roll Costinești, unde sunt amenajate spații pentru tenis de masă (6 mese disponibile) și billiard (11 mese disponibile).
După încheierea recitalurilor, White Horse Rock’n Roll invită publicul larg la două nopți de muzică anii ’70-’80-’90, nopți de distracție, în care cei curajoși vor putea participa la concursuri de dans sau la alte surprize special pregătite.

Așadar, pe 25 și 26 august, la FOLKFest REMEMBER Costinești – un proiect ce își propune reînvierea Costineștiului de odinioară!

Biletele pentru FOLKFest REMEMBER Costinești vor fi puse în vânzare la prețul de 40 de lei pentru fiecare zi a festivalului. Info la tel.: 0763 66 16 22 și pe pagina de facebook a evenimentului FolkFest Remember Costinesti https://www.facebook.com/events/498228850568937/?fref=ts

  1. FOLKFest REMEMBER la Costinești: Mircea Baniciu, Dan Bittman & Marius Bațu, Ducu Bertzi - Doors Club - Rock & Roll

    […] Citeste in continuare Search for: […]