Hangar 67, o cafenea unică pentru îndrăgostiții de zbor

Chit că ești clujean, craiovean sau piteștean și vrei la Vama Veche sau vrei să-ți întinzi pielicica sub soarele de la Neptun musai te vei întâlni cu prietenii din București la intrarea pe Autostradă. Ehee, de acolo încep surprizele drumului spre Litoral: 300 de milioane de gropițe în autostradă, câteva zeci de tâmpi care nu știu să-nvârtă de volan și încurcă pe toată lumea, înghesuială în benzinării, cozi uriașe la stațiile de taxare, plus obstacolul tradițional – Podul de la Agigea, care este, normal, în lucru.

Ești plin de nervi? Curge adrenalina prin tine? Ești fratele lui Krakatoa?Ți-ai face o injecție direct în cap cu un energizant? Te simți uliu și i-ai vâna pe toți popândăii de la Compania de Drumuri și Autostrăzi? Ești perfect pentru HANGAR 67, cafeneaua de unde poți să zbori pe bune, cu un avion!

Pe scurt, oamenii isteți de la Aeroportul Tuzla au deschis o cafenea dotată cu absolut tot ce-i trebuie unei cafenele cinstite, inclusiv cu niște fiole pline cu Drăgaică roșie – un cupaj sec de făcut gemeni din prima noapte!, despre care o să vă povestesc altădată, căci l-am gustat pe îndelete – plus toată familia de tării americane cu sânge scoțian. Și, da, o fată frumoasă cu ochii de-un albastru ultramarin…, de la care o să primiți cafea în toate formele ei cunoscute! Terasa cafenelei, aflată la înălțime, cum altfel?, are vedere la avioane, elicoptere și pista de decolare. Eu am fost cam în jurul prânzului, dar sunt gata să pun pariu că apusul este fabulos…

Așadar, piloți de autostradă, luptători pe podul Agigea, indicatorul albastru de pe dreapta drumului național, la vreo sutică de metri de la ieșirea din Tuzla, pe care scrie Aeroportul Tuzla, vă conduce direct la o locație unică în România: HANGAR 67 CAFE.