MAMAIA: O lună de zile până la SEAWOLVES BIKE FEST X!

Cea de-a 10-a ediție a festivalului SEAWOLVES BIKE FEST se va desfășura în weekendul 9-11 iunie 2017, în aceeași locație ca și în ultimii doi ani: Camping S, din Mamaia Nord (www.camping-s.ro).

Ingredientele evenimentului au fost anunțate de organizatori: bere rece la dozatoarele care vor funcționa non-stop, tărie de întâmpinare, concursuri cu premii serioase, concertele rock pe o super scenă, folk live și cântări haiducești în jurul focului de tabără până în zori, parada moto, late night show’ul interzis minorilor și inimilor slabe, artificiile și alte surprize pe care le veți descoperi la fața locului. Una dintre ele: Seawolves MC împreuna cu REPSOL România vor oferi 120 de schimburi de ulei (10W40) bikerilor care vor veni pe motor de la peste 500 de km! Fie în ordinea sosirii, fie prin tragere la sorți, spun organizatorii.

Seara de vineri SEAWOLVES BIKE FEST va fi o seară dedicată monștrilor sacri ai rockului și metalului internațional, iar seara de sâmbătă va fi dedicată rockului mai mult sau mai puțin autohton.

Program:

Vineri – 9 Iunie (tribute night)

METALLICA – by SCREAM INC. (Ucraina)
IRON MAIDEN – by TROOPER (Ro)
MOTÖRHEAD – by MOTORACE (Bulgaria)
PANTERA – by DOMINATION (Ro)
CARGO – by Ziua Liberă (Ro)
RED HOT CHILI PEPPERS – by Romanian Hot Chili Peppers (Ro)

Sâmbătă – 10 Iunie

ALTERNOSFERA
TROOPER
ZOB
LUPU CEL RAU
STONELIGHT

Ca de obicei, după showul interzis minorilor și până la răsărit, petrecerea continuă pe plajă, la focul de tabără, lângă beach barul care va fi deschis toată noaptea pentru tradiționalul recital folk&rock cu Silviu Covaci, acompaniat la chitară bass de Virgil Stoica și la tobe de maestrul Ionuț Micu!

Prezentatorul evenimentului, același Cristian HRUBARU de la Rock FM!

Motoarele vor fi parcate separat de locurile de campare, într-un spațiu special amenajat și supravegheat non-stop (în interiorul campingului). Mașinile personale nu vor avea acces în camping din cauza spațiului limitat.

Prețul unic de intrare la fest pe perioada celor 2 zile va fi de 35 lei. Accesul în camping se va face pe bază de brățări, care vor fi de două feluri: brățări pentru acces doar în zona de concerte și terase și brățări pentru acces și în zona de campare.

Locurile de cazare la căsuțe în incinta campingului au fost epuizate de mai bine de două luni, dar cazarea se poate face fie la cort – gratuit bineînțeles (condițiile în camping sunt excelente, toalete foarte curate, iar la dușuri este apă caldă non stop), fie la pensiunile sau hotelurile din zonă: Hotel Siret*** (www.hotel-siret.ro) – 140 de lei pe noapte camera dubla, cu mic dejun inclus – oferta valabila pt minim 2 nopti si doar cu precizarea ca sunteti participant la Seawolves Bike Fest. Pentru rezervari: Oana – 0755 110 227; Hotel Marea Neagra*** (www.mareaneagracomplex.ro) – 130 de lei pe noapte camera dubla, cu mic dejun inclus sau 190 de lei pe noapte cu mic dejun si cina – oferta valabila pt minim 2 nopti si doar cu precizarea ca sunteti participant la Seawolves Bike Fest. Pentru rezervari: 0769 630 639, 0241 831 292.