Medgidia: Festivalul de Muzică Ușoară și Populară „Tinere Speranțe”

Primăria Municipiului Medgidia are deosebita onoare de a vă invita în perioada 20 – 21 mai 2017, în sala de spectacole a Cercului Militar Medgidia, la cea de – a VI – a ediţie a Festivalului de Muzică Ușoară și Populară „Tinere Speranțe”. Evenimentul se va deschide sâmbătă, 20 mai 2017, ora 13.00, cu secțiunea ”Muzică ușoară” și va cuprinde atât concursul de interpretare, cât și recitaluri ale câștigătorilor de anul trecut ai marelui trofeu, la toate categoriile de vârstă.

Acest spectacol – concurs este dedicat copiilor și tinerilor cu vârste cuprinse între 6 și 18 ani și a devenit deja o tradiție la Medgidia, reunind cei mai talentați interpreți din regiune și din restul țării.

Propunându – și să încurajeze dezvoltarea armonioasă a personalității tinerilor, Festivalul de Muzică Ușoară și Populară „Tinere Speranțe” are ca principal scop crearea și asigurarea unui cadru optim de manifestare în spirit competitiv, precum și valorificarea disponibilităților artistice, sportive, estetice, interpretative și de creație specifice copiilor, elevilor și tinerilor cu vârste cuprinse între 6 și 18 ani.