Mii de copii învață despre zbor la Aeroportul Internaţional Tuzla, în cadrul programului Școala Altfel

Săptămâna Şcoala Altfel a dat startul unui asalt neobișnuit asupra unui aeroport. Mii de copii au vizitat Aeroportul Alexandru Podgoreanu, dornici să afle informaţii despre tot ce se întâmplă pe un aeroport cu o istorie de jumătate de secol de la primul zbor făcut aici: cu ce avioane se zboară la Tuzla, ce fel de oameni sunt piloţii, care este senzaţia într-un simulator de zbor, cum arată o pistă, cine face acrobaţiile la Aeromania etc.

Curiozitatea iscoditoare a celor mici a născut un munte de întrebări adresate coordonatorilor, o dată cu răspunsurile sosind și o recompensă neprețuită: cadourile dulci de la Toortitzi și materialele școlare oferite de Regional Air Services.
Datorită numărului mare de înscrieri, perioada pentru vizitarea aeroportului s-a extins până la începutul lunii iunie.

Dorinţele de a deveni piloţi sau salvatori de vieţi omenești exprimate în discuţiile dintre ei sau cu personalul Regional Air Services ne bucură și ne motivează să răspundem pozitiv de fiecare dată la astfel de programe educative. Într-o zi, cine știe?, elevii de azi pot deveni absolvenţi ai școlilor de pilotaj sau de supravieţuire pe mare de la Tuzla!