Premiile AmFostAcolo pentru unitățile de cazare din Delta Dunării deschid sezonul estival pe apă

AmFostAcolo (www.amfostacolo.ro ), cu sprijinul Asociației Litoral – Delta Dunării, al Asociației Patronatului din Turismul din Delta Dunării și al partenerului Radio Constanța, organizează cea de-a VI-a ediție a festivităţii de premiere a unităţilor de cazare din Delta Dunării, care au acumulat recomandări pozitive și note foarte bune din partea utilizatorilor acestui site de-a lungul anului 2016, dar și 2017 până în prezent.

Criteriile de selecţie au fost: 1) părerile să fie reprezentative şi actuale – unitatea de cazare respectivă să fi acumulat in acest an și anul anterior un număr minim trei impresii şi recomandări din partea clienţilor săi; 2) gradul de recomandare general să fie de minim 80%; 3) mediile pe grade de satisfactie sa fie de cel putin 8; 4) Unitatile de cazare sa detina certificat de clasificare.

Evenimentul, găzduit de Complexul Sunrise din Crișan, beneficiază de prezența președintelui Asociației Litoral – Delta Dunării, Corina Martin, a președintelui Asociației Patronale din Delta Dunării, Daniel Ilușcă, a managerului AmFostAcolo, Cornel Bociort, precum și de participarea reprezentanților autorităților locale.

Înfiinţat in 2008, AmFostAcolo.ro este principalul şi cel mai mare site de impresii turistice din România. Sub deviza “Şansa unei alegeri informate, garanţia unei vacanţe reuşite”, AmFostAcolo a reuşit să adune în rândurile sale o comunitate turistică impresionantă de aproape 85.000 de membri, o comunitate sufletistă si entuziastă care prin impresiile şi recomandările de călătorie din peste 25.000 de destinaţii distincte contribuie in mod esenţial la satisfacerea nevoilor de informare a oricărui turist român. În cei 8 ani de existenţă, saitul a reuşit să câştige proeminenţă şi chiar un rol de formator de opinie în domeniu, prin larga audienţă (aproximativ 1.000.000 de vizitatori unici şi 8 milioane de afişări pe lună, în sezon) şi prin calitatea şi cantitatea impresiilor şi recomandărilor adunate, în timp, în paginile sale.