Tineri agenți de turism din Delta Dunării, voluntari la strâns gunoaiele de pe canale

O echipă de tineri antreprenori din Sulina a desfășurat, voluntar, o acțiune de ecologizare a lacurilor din zonă. În urma unor obsevații venite din partea turiștilor care au vizitat zona, aceștia și-au propus să curețe chiar ei mizeriile.
Acțiunea a început în zorii zilei și s-a încheiat în jurul puțin după prânz, timp în care voluntarii au strâns 35 de saci de gunoi pe o rază de 2 mile marine, aproximativ 3,6 km.

”După o excursie, cu 4 turiști străini, am constatat, că pe anumite canale, pe lângă peisajul cu care ne-am obișnuit, malurile sunt pline de tot felul de gunoaie care nu fac parte din natură! Așa că am propus ca noi cei care desfășurăm activități de turism (excursii în Delta Dunării), să încercăm să ne gospodărim singuri, altfel o să vedem aceleași fețe dezamăgite la fel ca cele ale clienților mei de zilele trecute! Pe o distanță de 2 mile, am adunat deșeurile alături de alți voluntari, umplând 35 de saci de gunoi. Nu am făcut asta pentru a ne aduce laude și strânge felicitări, ci pentru a încuraja participarea cât mai multor persoane la astfel de igienizări ale Deltei Dunării” a declarat inițiatorul acestei activitați.