Vernisaj la Muzeul Marinei Române: MAREA ÎN CULORI PE PÂNZĂ

Muzeul Marinei Române în colaborare cu Asociația „Artiști Dobrogeni” vă invită să vizitați expoziția de pictură marină intitulată „Marea în culori pe pânză” a pictorului Alexandru Ghinea, care va fi găzduită la sala „Clio” a muzeului. Vernisajul va avea loc marți, 10 octombrie 2017, ora 16.30, în prezența rudelor, prietenilor artistului și a tuturor celor invitați la acest eveniment.

Expoziția va fi vernisată de președintele Asociației „Artiști Dobrogeni”, doamna Mirela Turtoi și de fostul decan al Facultății de Arte din cadrul Universității „Ovidius” Constanța, domnul Ibram Nuredin.

Alexandru Ghinea este un binecunoscut pictor marinist pentru publicul dobrogean și nu numai, având numeroase expoziții la instituții prestigioase de cultură din țară și de peste hotare, precum: Muzeul Militar Național „Regele Ferdinand I” din București, Muzeul Marinei Române din Constanța, Biblioteca Județeană Constanța I. N. Roman, Cercul Militar din Mangalia și Muzeul de Artă din Shabla (Bulgaria). De asemenea a participat la expoziții de grup cu membrii U.A.P. Constanța și cu membrii Asociației „Artiști Dobrogeni”.

Cei interesați pot vizita această expoziție de pictură marină în perioada 10 octombrie – 8 noiembrie 2017, în orele programului de vizitare a Muzeului Marinei Române.