ASC Rugby Team Constanța desfășoară selecții pentru practicarea rugbyului

ASC Rugby Team Constanța desfășoară acțiuni de selectie, creștere și instruire a copiilor din județul Constanța pentru mini rugby. Pentru bunul mers al activitatii de selectie si instruire, s-au alaturat eforturilor noastre mulți agenți economici care au oferit sprijinit material pentru susținerea acestor demersuri ale clubului nostru. De curând, s-a alaturat si Societatea AGRICOVER care a inteles importanta acestor activitati de selectie si instruire a copiilor și juniorilor, rezultatele neintarziind sa apara.

Asfel, echipa de U15 a LPS Nicolae Rotaru Constanța a căror componenți au fost promovați de la echipa U14 a ACS Rugby Team Constanța, a devenit campioana României la categoria de U15.

Prin intermediul ACS Rugby Team Constanța, Societatea AGRICOVER a dăruit copiilor un rând de echipament sportiv pentru antrenament, iar pentru sarbatorirea titlului de campioni ai României, toți componenții echipei au fost invitați alături de directorul LPS Constanta, profesor Szemerjai Andrei si profesorul-antrenor Mocanu Nicolae, la un restaurant din Constanța.

În cursul verii acțiunile de selecție a copiilor din județul Constanța vor fi coordonate de un colectiv condus de profesorii: Trancă Sorin, Mocanu Nicolae, Claudiu Trandafir și Cosmin Glodeanu, iar aceste acțiuni vor primi sprijinul Societatii AGRICOVER.