EXIMTUR sărbătorește Centenarul Marii Uniri și lansează un catalog special pentru turismul intern

Compania de călătorii EXIMTUR este prezentă, ca în fiecare an, la ediția de primăvară a Târgului de Turism al României (22-25 februarie), cu o ofertă variată, caracterizată de o mare diversitate a destinațiilor propuse, de vacanțe cu servicii garantate și de un raport preț/calitate excelent pentru fiecare tip de serviciu. În plus față de reducerile atractive aferente înscrierilor timpurii promovate pe perioada târgului, pentru cei care vor achiziționa orice servicii turistice în perioada 22 februarie-6 martie, EXIMTUR va aplica o reducere suplimentară, valabilă nu numai la standul târgului, ci și în oricare din cele 24 de agenții prezente în 17 orașe din România.

În anul Centenarului Marii Uniri, EXIMTUR împlinește un sfert de secol de activitate, timp în care a devenit partenerul de călătorie a peste 3 milioane de turişti şi a mai mult de 2.500 de companii. În acest an special pentru România, compania vine în întâmpinarea clienților cu o mare diversitate de pachete de turism intern atractive, precum oferta de tururi sau excursii cu ghid, asociate pachetelor de cazare din principalele orașe turistice din România: Brașov, Sibiu, Cluj-Napoca, Timișoara. În acest sens, la standul companiei, vizitatorii vor găsi noul catalog „Cazare în orașe din România”, unic în piața de profil prin multitudinea ofertelor de produse turistice. Tot în acest an aniversar, împreună cu experții în vacanțe și călătorii, clienții își vor putea realiza trasee personalizate care să străbată diferite regiuni istorice sau chiar întreg teritoriul României, cu plecare din orice punct al țării: circuite în Transilvania, Maramureș și Bucovina, Oltenia, Banat și Crișana, Moldova și Bucovina sau circuitul „Siebenburgen” („7 cetăți” – principalele orașe medievale locuite de sași).

Între produsele noi promovate de EXIMTUR la târgul de la ROMEXPO se numără pachetele combinate, vacanțe de tip city break în orașe din România împreună cu sejururi în stațiuni balneo-montane sau pe litoral, precum și excursii opționale în Delta Dunării sau pentru alte destinații, asociate ofertelor de sejururi pe litoral. Toate acestea, în scopul diversificării vacanței și creșterii atractivității pachetelor turistice.

Oferta de Paști pentru destinații autohtone cuprinde pachete turistice în orașe precum Brașov sau Sibiu, dar și în zone desprinse parcă din cărțile cu basme ca Maramureș, Sighetu Marmației, Vișeu de Sus, Bucovina ori Câmpulung Moldovenesc, unde sunt păstrate tradițiile vechi de sărbători și unde fiecare experiență este unică.

Nu vor lipsi pachetele ce cuprind biletele de acces și cazare la Constanța în perioada desfășurării festivalului NEVERSEA, între 5 și 8 iulie, sau la Cluj-Napoca pentru festivalul Electric Castle, din perioada 18-22 iulie.

Pentru a sărbători împreună cu clienții împlinirea a 25 de ani de existență, EXIMTUR organizează pe pagina sa de Facebook, începând din ziua deschiderii Târgului de Turism al României, 22 februarie, și până la data aniversării, 9 martie, un concurs dedicat tuturor iubitorilor de călătorii, cu premii importante: o vacanță de o săptămână pentru două persoane la un holtel de cinci stele în Antalya; un bilet de avion dus-întors către orice destinație din lume; un weekend la munte, pentru două persoane, la un hotel de patru stele din Poiana Brașov; o vacanță de o săptămână pentru două persoane, într-un hotel de trei stele din Mamaia.