Farmec inaugurează cel de-al doilea magazin Gerovital din Constanța

Farmec, cel mai important producător român de cosmetice, anunță deschiderea unui nou magazin Gerovital la Constanța, la mai puțin de o lună de la ultima inaugurare din Cluj-Napoca. Acesta este cel de-al doilea spațiu Gerovital din Constanța, primul fiind inaugurat în anul 2016.

Noul magazin Gerovital din Constanta se deschide mâine, 9 august, în incinta centrului comercial VIVO! Constanța. Situat la parter, magazinul are o suprafață totală de 47 metri pătrați și pune la dispoziția constănțenilor toate gamele brandurilor Gerovital și Aslavital.

„Fiecare nou magazin Gerovital deschis reprezintă o continuare firească a inițiativelor noastre de a duce la un nou nivel producția românească de cosmetice. Suntem primul și singurul producător român de cosmetice care și-a creat o rețea proprie de magazine de brand, decizie pe care am luat-o pentru a fi mai aproape de consumatorii noștri și pentru a le pune la dispoziție cele mai noi, eficiente și calitative produse cosmetice și de îngrijire personală. Deschiderea noului magazin de la Constanța este un adevărat motiv de mândrie, pentru că vine pe fondul unei cereri de piață tot mai accentuate, semn că în Constanța există o comunitate foarte mare de admiratori ai brandurilor Gerovital și Aslavital. Astfel, la distanță de 2 ani de la inaugurarea primului spațiu, deschidem un nou magazin Gerovital în oraș, care suntem siguri că se va bucura de aceeași apreciere din partea tuturor constănțenilor”, a declarat Mircea Turdean, director general Farmec.

În ziua inaugurării, toți consumatorii care vor trece pragul noului centru Gerovital vor fi așteptați cu multe cadouri și multiple surprize, pregătite special pentru ei.