În An Centenar, ediție specială a campaniei 10 OAMENI DE VALOARE PENTRU CONSTANȚA

Ca semn de apreciere pentru interesul acordat dezvoltării oraşului, Asociaţia Pangeea dedică anual oamenilor de valoare ai Constanţei Gala “10 Oameni de Valoare pentru Constanta” – eveniment de angervură în cadrul căruia sunt recunoscute personalităţi care, dând dovadă de profesionalism în activitatea pe care o desfăşoară, se constituie în modele pentru societatea românească.
În acest an special, al Centenarului României Mari, Asociația Pangeea va desfășura o ediție specială a campaniei “10 Oameni de Valoare pentru Constanta”: 100 de ani de la Marea Unire – 100 de personalităţi – 100 de trofee!

Constănţenii vor avea posibilitatea de a propune personalităti, figuri emblematice ale urbei noastre.

Desfășurarea campaniei 2018

Începând cu data de 1 octombrie şi până în ziua de 20 a lunii decembrie 2018 este programată perioada de propunere, urmată de etapa de evaluare a propunerilor (21 – 30 decembrie 2018).
Nu este necesar cont de utilizator pentru a propune!
Pentru a face o nominalizare, pașii care trebuie urmaţi sunt simpli. Se va accesa formularul aflat pe prima pagina a site-ului Campaniei (www.oamenidevaloare.ro), cu obligativitatea de a completa toate câmpurile pentru a înregistra propunerea dumneavoastră. La final, click pe butonul “Trimite”. Parcurgând aceşti paşi, nominalizarea a ajuns la noi, urmând să o supunem unei analize în scopul validării.

Regulamentul complet poate fi accesat aici: http://www.oamenidevaloare.ro/regulament/

Programul de desfășurare a proiectului este structurat astfel:
Etapa 1 – perioada 1 octombrie – 20 decembrie 2018 – propunerea personalităţilor
Etapa 2 – perioada 21 decembrie – 30 decembrie 2018 – evaluarea propunerilor
Etapa 3 – 24 ianuarie 2019 – Gala 100 Oameni de Valoare – Centenarul Marii Uniri