Începe Târgul de Artă și Antichități din Piața Ovidiu!

Vineri 29 iunie, la ora 10, va începe a III-a ediție a Târgului de Artă și Antichități „Constanța Revival” #Romania100, un eveniment dedicat Centenarului Marii Uniri. Targul se va desfășura în perioada 29 iunie – 19 august, în Piața Ovidiu (pe aleea din partea dreaptă a Muzeului de Istorie Națională și Arheologie ) din Constanța.

În seara zilei de 29 iunie, la ora 19.00, organizatorii oferă publicului un moment folcloric susținut de 5 interpreți dobrogeni: Virginia Ciorogaru, Didi Odagiu, Sorina Preda, Aurel Sava și Nicu Rotaru.

În cadrul acestui eveniment, artiști și colecționari din toată țara, vor oferi spre vânzare o gamă foarte variată de antichități țărănești, suveniruri și obiecte de artă, bijuterii handmade, bijuterii de autor, lucrari grafice ilustrand edificii istorice din Constanța, bijuterii de epocă, alături de colecționabile și antichități din toate colțurile lumii.

Pe parcursul târgului, cu sprijinul artizanilor din Asociația Etniilor Meșteșugărești, vor fi organizate workshop-uri de olărit, pielărie și metaloplastie.

Târgul va fi deschis zilnic între orele 10.00 – 22.00.

Evenimentul este organizat de ArtAntik.ro & ArtAntik Gallery.

  1. Ce facem prin Constanța în acest week?

    […] Tot astăzi, începe Târgul de Artă și Antichități, ce va avea loc în perioada 29 Iunie – 19 August, tot în Piața Ovidiu. Cum văd că afară e ceață, deci se încălzește vremea, cred că o să dau și eu o tură azi pe acolo, să-mi cumpăr o brățară handmade ceva…  Târgul respectiv se află la a 3-a ediție și este deschis între orele 10:00 – 22:00. Față de celălalte târguri ce an de an apar în piața Ovidiu, acesta este organizat de către ArtAntik.ro. Detalii, aici. […]