Învățăm Istorie pe drumul spre Aeroportul Henri Coandă

Grupul Pentru Jurnalism, Cultură și Comunicare Constanța și Direct Aeroport au lansat campania CĂLĂTORIM 100 DE ANI PRIN ISTORIE!
Astfel, călătorii din Brașov și Constanța, care au ales compania Direct Aeroport pentru transferul către Aeroportul Henri Coandă (Otopeni) au la dispoziție reviste Historia, pe care le pot citi pe parcursul deplasării și, din care, cu siguranță, vor afla lucruri noi despre mari români, precum Spătarul Nicolae Milescu, Nicolae Titulescu, Smaranda Brăescu și alții, precum și despre mari izbânzi ale soldaților români din Războiul pentru Independența României!

În parteneriat cu Adevărul Holding, Grupul Pentru Jurnalism, Cultură și Comunicare Constanța va continua dezvoltarea programului de popularizare a Istoriei Naționale a României, cu sprijinul companiei românești Direct Aeroport.

Direct Aeroport efectuează transport privat în regim Shuttle bus de la Constanța și Brașov către Aeroportul Henri Coandă – Otopeni și retur, și de la Constanța către Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu. Conceptul de shuttle bus este relativ nou în România, deși în Londra se folosește de la începutul anilor 1960. Sistemul a venit în întâmpinarea călătorilor de a ajunge confortabil și rapid la aeroport sau de la aeroport acasă. A fost preluat de hoteluri, agenții de turism și alți agenți economici operatori în zona turismului. Transferul către aeroport se face, practic, prin rezervare, în funcție de ora de zbor. Este un serviciu care asigură un plus de siguranță călătoriei tale și elimină neplăcerile pe care le aduc schimbul de mijloace de transport cu bagajele de călătorie, timpul pierdut în stații intermediare și orice alte elemente neprevăzute pot apărea pe drum.