Mohammad Murad, patronul lanțului Phoenicia, investiții de 30 milioane de euro pentru următorii 2 ani

Omul de afaceri Mohammad Murad, unul dintre cei mai mari proprietari de hoteluri din tara, are in plan investitii de 30 mil. EUR in turism pentru anul acesta si 2019. Ptronul lanțului Phorenicia a luat in concesiune pe 15 ani hotelul Lido de pe bulevardul Gheorghe Magheru din București de la familia Angelescu, unitatea de cazare traversând un proces de modernizare.

„În iunie vom finaliza renovarea hotelului Lido, care va avea 120 de camere pe tematică culturală din 1930. Investiția se va ridica la 5 milioane de euro în această primă etapă. Va fi un hotel de 4 stele. A doua etapă de dezvoltare prevede construcția unei piscine, iar a treia dezvoltarea lângă hotel a unui complex de 100 de apartamente. Toate cele trei etape prevăd o investiție totală de 15 milioane de euro”, a declarat Murad pentru Ziarul Financiar.

 

O altă investiție în derulare vizează modernizarea complexului hotelier Belvedere, Amfiteatru, Panoramic din Neptun-Olimp.

„Renovăm integral cu 15 milioane de euro complexul Belvedere, Amfiteatru, Panoramic din Neptun-Olimp, îl aducem la 4 stele. Va fi un complex foarte frumos. Plănuim să îl deschidem pe 1 iunie 2019. Estimam ca în primul an de funcționare să atragem 100.000 de turiști. Complexul va oferi servicii în regim all inclusive, prețul unui pachet urmând să fie de 690 de euro” a precizat omul de afaceri citat de Ziarul Financiar.