Șapte zile în Marrakech, cu doar 319 euro, dacă te grăbești puțin

Agenția de turism Icar Tours Constanța a lansat o ofertă specială, incredibil de ieftină, de la 319 euro/pers/6 NOPȚI, pentru un sejur în Marrakech, cu plecare pe 09 iunie 2018.

Servicii incluse
– Bilet avion Bucuresti – Marrakech si retur, cu escala la Milano, compania Ryan Air
– Taxa aeroport
– Bagaj de mana
– Cazare Riad Dar Nabila cu mic dejun

Servicii neincluse
– Transfer aeroport- hotel si retur (la cerere)
– Excursii optionale (la cerere)
– Asigurare medicala si storno (la cerere)
– Taxa oras

Tariful se poate modifica in functie de disponibilitatea biletelor de avion sau a unitatii de cazare.

Rezervării și detalii suplimentare la ICAR TOURS Constanta Bd. Tomis, Nr. 130, Constanța.
Telefon 0241.553.790, 0728.028.888
Email: [email protected]

Ce poți să vezi în Marrakech?

Marrakech, în traducere “Pământul lui Dumnezeu”, al doilea oraş imperial ca vechime, numit pe drept Perla Sudului, a fost fondat de dinastia Almoravides la sfârşitul secolului XI.

Situat la mare distanţă de Atlantic, vara Marrakechul e încins ca un cuptor şi nu îşi poţi găsi refugiul decât în interioarele întunecoase sau în grădinile răcoroase, pictate chiar de Delacroix.

Grădinile mari sunt creaţii de secol XIX, cele mai recente şi mai mici – Majorelle – sunt minunat restaurate de celebrul Yves Saint Laurent, cu alei roz, ghivece galbene, crini portocalii şi crapi ornamentali în iazuri. Întinsele păduri de portocali şi lămâi, grădinile, trandafirii, festivalul folcloric, monumentele istorice, viaţa agitată a pieţelor şi Sukurilor fac din Marrakech un loc fascinant. Atracţii importante sunt Grădinile Menara, Mormântul Sultanilor Saadieni, Palatul Bahia, Moscheea Koutoubia, Muzeul Dar şi Saïd şi celebra Piaţă Djemâa El Fna.

Cea mai mare piaţă din Africa este un loc fascinant, aglomerat şi plin de culoare. Un uriaş centru comercial unde se vând alimente, textile, haine tradiţionale, perne, cuverturi, mătase colorată manual, ceramică, bijuterii, covoare viu colorate sau articole de marochinărie. Acest cuvânt a fost inventat de

Maroc_Marrakech_Jemaa-el-Fna_Luc_Viatour

spanioli pentru a evoca măiestria unică a meştegugarilor pielari marocani, îndeosebi din Fes şi Marakesh, care modelează şi vopsesc în mod inegalabil pieile pentru a crea poşete, papuci sau diverse podoabe. Piaţa este şi loc de întâlnire cu acrobaţi şi muzicanţi, cu prezicători şi îmblânzitori de şerpi… sau hoţi din buzunarele turiştilor fascinaţi de spectacolul pieţii.

Seara o puteţi petrece la Chez Ali, un local care organizează cina şi un spectacol, cu cai arabi şi dansuri marocane, pentru sute de turişti într-o atmosferă de O mie şi una de nopţi.