Tărâmul Magic al Crăciunului: Ateliere Fermecate! Spectacole Minunate! Târg cu Bunătăți!

În Tărâmul Magic al Crăciunului, copii din toate categoriile de vârstă pot participa la ateliere de lucru şi creaţie, pot viziona spectacole şi scenete, se pot distra şi amuza cu animatorii şi îl vor întâlni pe Moş Crăciun, care va veni la Constanţa special pentru acest eveniment. Componentele spectaculare şi educative sunt gândite într-o dinamică specială, în mai multe spaţii, cu ajutorul personajelor din basmele copilăriei noastre, dar şi ale poveştilor moderne.

Târgul de Crăciun, deschis lângă Ţara Piticilor, pune la dispoziţia tuturor vizitatorilor cele mai gustoase dulciuri şi produse cu specific de Sărbători, pentru toate gusturile şi buzunarele.

Intrarea este liberă!

Programul Atelierelor de Magie, Pinguinilor Muzicali, de Jucării, Casa Hobbiţilor şi Ambasada lui Moş Crăciun începe, în fiecare zi, de luni şi până joi inclusiv, de la ora 13.00 şi se încheie la ora 21.00, după cum se poate vedea mai jos.

Vineri, sâmbătă şi duminică, programul atelierelor debutează de la ora 11.00, încheindu-se tot la ora 21.00. Fiecare „curs” are 30 de minute şi este susţinut de profesori specializaţi în domeniile muzică (voce şi instrumente), teatru, dans, pictură, pe toate suprafeţele, în diverse genuri, magie, jocuri logice şi lego.

Programul integral poate fi consultat pe site-ul evenimentului, festivaluliernii2018.ro