Un citybreak romantic la Paris – ofertă specială și patru locuri obligatoriu de vizitat

Romantism, plimbări pe Sena, Turnul Eiffel la apus de soare, Luvrul cu a lui Mona Lisa, miros de croissante de la zecile de cafenele cochete, aşa îşi imaginează mulţi că e Parisul. Dar odată ajuns acolo, vei vedea că o să ai parte de mult mai multe surprize şi o mulţime de locuri de vizitat. Îţi trebuie doar timp şi un plan bine pus la punct cu obiectivele pe care nu trebuie să le ratezi.

Toamna, Parisul este un vis frumos. Nu e nici cald, nici frig, totul începe să se coloreze ca în basme, comercianţii nu-şi strâng, încă, terasele pentru vizitatori. În plus, în extra-sezon este mai ieftin. Sunt multe de văzut şi, ca să te poţi bucura pe-ndelete de toate, să simţi aerul oraşului fără să alergi într-un ritm epuizant de la un obiectiv la altul, ai avea nevoie de cel puţin o săptămână.

Turnul Eiffel. Este simbolul Parisului şi al Franţei. Cu o înălţime de peste 300 de metri, situat în parcul Champ de Mars, oferă, de sus, o privelişte impresionantă pe o rază de 64 km. Se spune că este singurul loc pe care Hitler nu l-a putut cuceri, în timpul războiului, că ar fi vrut să urce, însă francezii au tăiat cablurile lifturilor.
Arcul de Triumf. Este mai mare decât al nostru, din Bucureşti. Se poate vizita şi oferă o privelişte minunată a Parisului de la înălţime.
Champs Elysees. E un bulevard foarte vizitat de turişti, cu un aer aparte şi o perspectivă foarte frumoasă către Arcul de Triumf din capătul său.
Grădinile şi palatul Versailles. Sunt adevărate minunăţii în care merită să-ţi petreci o zi. Te vei putea plimba printr-un parc de o întindere uriaşă, cu lacuri, pomi tunşi în forme ciudate, gazon impecabil şi multe flori. Ca să ai timp pentru toate, e recomandat să ajungi aici dis de dimineaţă, să vizitezi mai întâi grădinile, care au intrarea liberă, şi apoi palatul Versailles.

Oferta specială de la ICAR TOURS 
De la 275 euro/pers/3 nopti – City break Paris

Perioada: 21.09.2018 – 24.09.2018

Servicii incluse:
– bilet avion Bucuresti – Paris Beauvais si retur, cu Blue Air
– taxe aeroport
– bagaj de mana
– cazare camera dubla Art Hotel Congres 3* + mic dejun

Servicii neincluse:
– asigurare medicala si storno
– transfer aeroport – hotel si retur
– taxa oras

Tariful afisat poate suferii modificari in functie de disponibilitatea biletelor de avion sau a unitatii de cazare.
☎️ 0241 553 790 / 📧 [email protected]