3 oferte de REVELION în TURCIA, pe care merită să le vezi!

Revelion Turcia – ANTALYA și PAMUKKALE – Titanic Beach Lara Resort Hotel

8 zile/7 nopți – De la 569 EUR /persoană

Din programul sejurului de 8 zile:
Vizitare Pamukkale. Oprire la un atelier de bijuterii, unde poate fi observat procesul de realizare a bijuteriilor din aur sau argint. Timp liber pentru cumparaturi. Se continua calatoria printr-o regiune cu peisaje montane pitoresti, paduri de conifere, terase calcaroase si izvoare termale. Oprire in orasul antic grecesc Herapolis, unde optional, se pot vizita : Teatrul Antic Roman, Arcul de Triumf, Domul Martirilor si cimitirul cu morminte de piatra, vechi de 1200 de ani.
Excursie Tavas, unde se viziteaza un atelier de covoare traditionale – pentru a observa una dintre cele mai vechi indeletniciri ale localinicilor. Oprire in orasul antic Laodikya, care surprinde prin monumentele romane bine conservate de-a lungul timpului.
Vizitare Antalya – „Perla Rivierei Turcesti„. Se calatoresti printr-o regiune cu peisaje montane fermecatoare. Se viziteaza Poarta lui Hadrian, Centrul Vechi si portul cu yachturi. Oprire la un atelier artizanal specializat in prelucarea pielii. Timp liber pentru cumparaturi.
Croazieră opțională pe Raul Manavgat.

Detalii privind OFERTA SPECIALĂ aici: VEZI OFERTA SPECIALĂ
Pentru alte oferte de Revelion consultați site-ul Icar Tours – www.icar.ro

Revelion Istanbul – HOTEL TITANIC BUSINESS GOLDEN HORN

6 zile/5 nopti – De la 509 EUR /persoană

Din programul sejurului de 6 zile:
Tur de oraș cu vizită la Palatul Topkapi, Moscheea Albastră şi Hipodrom*. Prânz inclus la un restaurant local.
Tur de oraș cu vizită la Hagia Sophia, Grand Bazar şi Bazarul Egiptean (de mirodenii)*. Prânz inclus la un restaurant local și vizită la un atelier de covoare orientale.
Plimbare cu vaporasul pe Strâmtoarea Bosfor*. Prânz inclus la un restaurant local si vizita la un magazin de articole din piele si un magazine de bijuterii.
Excursie opțională la Insula Buyukada, cea mai mare insula din cele noua existente, care a fost de-a lungul secolelor loc de exil pentru prinții bizantini și prințesele rătăcite, pentru trădători și cadâne rămase pe dinafară după desființarea haremului. Se traverseaza Marea Marmara cu vaporasul, tur de insula, plimbare cu trasura trasa de cai si timp liber.

Detalii privind OFERTA SPECIALĂ aici: VEZI OFERTA SPECIALĂ
Pentru alte oferte de Revelion consultați site-ul Icar Tours – www.icar.ro

Revelion KUSADASI ULTRA ALL INCLUSIVE

8 zile – 7 nopți – De la 389 EUR /persoană

Din programul sejurului de 8 zile:
Oprire la Troia – povestea războiului troian fiind una din cele mai faimoase din istorie, iar legenda Elenei din Troia încântă de peste 3.000 de ani. Mai departe, ne îndreptăm spre Cetatea Pergamon, locul unde a fost inventat pergamentul. Cetatea Pergam este citata și în cartea Apocalipsei, spunându-se despre aceasta că este una dintre cele șapte biserici din Asia. În prezent, siturile arheologice principale ale anticului Pergam se regăsesc în partea de Nord și de Vest a orașului modern Bergama.
Shopping în Kusadasi, sau, opțional excursie la Efes – unul dintre cele mai faimoase orașe ale Antichității și Casa Fecioarei Maria – locul în care Fecioara Maria și-a petrecut ultimii ani din viață.
Timp liber pentru a va bucura de facilitățile hotelului: piscină interioară, saună, baie turcească (hammam), centru de fitness, masaj, centru de înfrumusețare dotat cu echipamente moderne.
Istanbul, tur de oraș “by night” cu autocarul și cazare la hotel de 3*. Optional, seara turceasca, cu dansuri si cina traditionala.
Tur pietonal prin centrul istoric: piata Sultanahmet, Hipodromul, si Obeliscul Egiptean (cel mai vechi monument din Istanbul) adus din orasul Karnak, provincia egipteana Luxor, de catre imparatul roman Theodosius I (379-395 d.Hr.). Urmeaza Catedrala Sfanta Sofia construita in anul 537 d.Hr., simbolul arhitecturii Bizantine, care pentru aproape 1000 de ani a fost cea mai mare catedrala din lume. Topkapi – resedinta sultanilor pana in 1856, unde admiram celebrul palat, gradinile, Haremul si tezaurul unde sunt expuse sabia lui Stefan cel Mare si toiagul lui Moise, apoi cu Basilica Cisterna, construita in secol IV si transformata intr-o uriasa cisterna cu apa. Moscheea Albastra, denumita astfel datorita celor 21000 de bucati de faianta bleu din interior. Optional, croaziera pe Bosfor.
Edirne, fosta capitală a Imperiului Otoman, pentru a vizita Moscheea Selimiye – cunoscută drept moscheea celor 999 de ferestre datorită arhitecturii unice a cupolei, dar și a tunelelor subterane ce leagă moscheea de fosta Academie Militară, tunele ce acum adăpostesc numeroase magazine în care veți găsi produse tradiționale turcești.

Detalii privind OFERTA SPECIALĂ aici: VEZI OFERTA SPECIALĂ
Pentru alte oferte de Revelion consultați site-ul Icar Tours – www.icar.ro