Cel de-al 16-lea magazin KiK s-a deschis la Constanța

KiK, cel mai popular retailer de îmbrăcăminte la preț redus din Germania, cu o reţea de peste 3.500 de magazine în Europa, a deschis primul magazin din Constanța, în centrul orașului, la Tomis Mall.

Inaugurarea oficială a magazinului a avut loc joi, 9 mai, de la ora 10.00, iar retailerul german anunță promoții speciale încă de la deschidere. Astfel, în zilele de 9 și 10 mai, toate produsele din magazin sunt reduse cu 10%. Situat la primul etaj al Tomis Mall, magazinul se întinde pe o suprafaţă de peste 700 mp, iar clienții care sunt prezenți în ziua deschiderii s-au bucurat de atmosfera energică, cu muzică, baloane, faimoasa mascotă KiK și multe premii la ruleta norocoasă.

„KiK a ajuns la mare! După o călătorie prin numeroase orașe din România, începută în luna septembrie a anului trecut, suntem foarte bucuroși să aducem produsele și serviciile noastre și la Constanța. Clienții vor fi plăcut impresionați de diversitatea colecțiilor și de raportul excelent calitate-preț”, a afirmat Raluca Hartmann, directorul general al KiK România.

KiK este o destinație pentru întreaga familie. În oferta magazinului sunt incluse numeroase categorii de produse: îmbrăcăminte pentru adulți și copii, încălțăminte, accesorii și produse suplimentare, cosmetice, jucării, decorațiuni pentru casă și diverse produse din categoria home&deco, cu tematică marină și nu numai.