Conferință și lansare de carte la Universitatea Ovidius

Miercuri, 16 octombrie, de la ora 11.00, în Sala Senatului din cadrul Universității „Ovidius”, Constanța (Campus, corp A), va avea loc conferința „Exercițiul inteligenței între natural, artificial și duhovnicesc. Ofertă eclesială de trăire a Viului prin înduhovnicirea demersului personal de cunoaștere” susținută de către pr. dr. Răzvan Andrei Ionescu. Cu acest prilej, va avea loc și lansarea cărții: „Duhovnicie și știință în teologhisirea Arhimandritului Sofronie Saharov”.

Părintele dr. Răzvan Andrei Ionescu este coordonator al direcției „Teologie ortodoxă și știință” din cadrul Centrului Ortodox de Studii și Cercetări Dumitru Stăniloae (teologie, spiritualitate, cultură) din Paris, coordonator al grupului de inițiativă privind relația între teologie și știință în cadrul Academiei Oamenilor de Știință din România.

Evenimentul este organizat de către Facultatea de Teologie Ortodoxă „Sf. Ap. Andrei” din cadrul Universității „Ovidius”, Constanța, sub patronajul IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului.