CONFORT URBAN: Strada Cernica din cartierul Baba Novac a fost construită de la zero

Primăria Municipiului Constanța continuă programul de investiții în cartierul Baba Novac. Angajații SC Confort Urban SRL au finalizat lucrările de asfaltare a străzii Cernica.

S-a turnat îmbrăcăminte din beton asfaltic pe o lungime de 268 de metri, după ce infrastructura terenului a fost consolidată cu mai multe straturi de pietriș.

Strada a fost amenajată pentru ca traficul rutier să se desfășoare în condiții optime.

Paralel, echipele municipalității continuă intervențiile în cartierul Baba Novac, pe străzile Prelungirea Barbu Ștefănescu Delavrancea și Alexandru Alexandridi.

Primăria Municipiului Constanța: Facem din nou apel către locuitorii din zonă să nu parcheze mașinile în zonele în care se efectuează lucrări, pentru a nu îngreuna intervenția utilajelor.

Strada Cernica din cartierul Baba Novac a fost construită de la zero

Confort Urban a finalizat lucrările de asfaltare a străzii Cernica.Primăria Municipiului Constanța continuă programul de investiții în cartierul Baba Novac. S-a turnat îmbrăcăminte din beton asfaltic pe o lungime de 268 de metri, după ce infrastructura terenului a fost consolidată cu mai multe straturi de pietriș.Strada a fost amenajată pentru ca traficul rutier să se desfășoare în condiții optime.Paralel, echipele municipalității continuă intervențiile în cartierul Baba Novac, pe străzile Prelungirea Barbu Ștefănescu Delavrancea și Alexandru Alexandridi.Facem din nou apel către locuitorii din zonă să nu parcheze mașinile în zonele în care se efectuează lucrări, pentru a nu îngreuna intervenția utilajelor.HD https://youtu.be/8szGE529LjE#CT1TV #constanta1tv #constanta #primariaconstanta

Publicată de Constanța 1 TV pe Duminică, 8 decembrie 2019