CONSTANȚA: Museum of Sense s-a deschis în VIVO (fostul Maritimo)

Succesul urias pe care Museum of Senses l-a avut la București, după lansarea din 2017, i-a determinat pe creatorii acestui proiect să extindă conceptul și în restul țării, prima oprire fiind Constanta.

Astfel că joi, 28 martie 2019, Museum of Senses și-a deschis porțile în Mall Vivo! Constanta, pe un spațiu generos, unde cele 11 camere deja celebre, oferă surprize fantastice tuturor celor care vor vizita locația. Dedicat atât copiilor cât și adulților, Museum of Senses este un loc unde, după prima vizită te vei întoarce mereu cu aceeași curiozitate, fiecare din camere oferind senzații noi și amplificate: labirintul de oglinzi, tunelul vortex, camera inversă – unde totul e cu capul în jos, camera infinită, RGB room…

Museum of Senses este împărțit în 6 zone care îl fac pe vizitator să își testeze la maximum toate simțurile: zona vizuală, auditivă, senzorială, zona gustului, cea olfactivă și zona echilibrului. Un tur dureaza aproximativ o oră și se închide cu un tobogan și o piscină cu peste 30.000 de bile din care copiii sunt foarte greu de convins să iasă.

Turul muzeului dureaza aproximativ 1 ora, un bilet costa 39 lei pentru un adult, iar ghizii muzeului sunt pregatiti sa sustina vizitatorii in aceasta experienta unica.
Copiii, grupurile si scolile beneficiaza de pret special pentru intrarea in Museum of Senses.

Mai multe detalii pe www.museumofsenses.ro