CT1 TV: Sindicatul Liber al Navigatorilor serbează 30 de ani de la înființare (video)

Sindicatul Liber al Navigatorilor din Flota Maritimă Comercială a organizat un dublu eveniment care se încadrează în seria de manifestări prin care organizația sindicală a marinarilor sărbătorește apropiata împlinire a 30 de ani de la înființarea sa oficială, 1 mai 1990, ziua în care s-a înscris primul statut al SLN la grefa Judecătoriei Constanța.

În sala mică a Casei de Cultură din Constanța, președintele SLN, Adrian Mihălcioiu a evocat pe scurt drumul parcurs în timp de organizația la timona căreia se află și, ca semn de prețuire și respect, a înmânat plachete aniversare unei serii de personalități din domeniul navigației, între care Petrică Munteanu, Ovidiu Cupșa, Laurențiu Lazăr, Ambrozie Duma, Florin Coșeriu și alții.

A doua parte a evenimentului a constat în lansarea unui volum colectiv realizat de Clubul umoriștilor din Constanța, sub nuielușa vigilentă a experimentatului jurnalist și creator de vorbe de duh ascuțite la ambele capete, Ion Tița Călin.

SLN – aniversare 30 de ani

Sindicatul liber al Navigatorilor din Flota Maritimă Comercială sărbătorește 30 de ani de existență#CT1TV #constanta1tv #constanta

Publicată de Constanța 1 TV pe Sâmbătă, 14 decembrie 2019