DOORS CLUB Constanța: Horațiu Mălăele – One Man Show

O legendă vie a scenei românești, unul dintre cei mai apreciați actori, Horațiu Mălăele revine pe scena clubului Doors duminică, 8 decembrie.

Probabil cel mai bun produs al teatrului românesc din ultimii 20 de ani – așa cum îl descrie Ion Caramitru, Horațiu Mălăele este într-o perpetuă căutare și de aceea niciuna dintre aparițiile sale pe scenă nu este similară cu precedenta. Pentru această variantă a spectacolului, maestrul trasului pe sfoară, al ironiei și al hazului ascuțit își ia ca aliat fie umorul irezistibil al insinuantului Brumaru, fie înțelesurile subtile ale lui Marin Sorescu sau vibrațiile delicate ale boemului Nichita. Acestea sunt doar câteva dintre promisiunile unui spectacol de gală, în cursul căruia poeți atât de diferiți ca stil sau gândire, vor fi deslușiți, cu naturalețe și în cheie proprie, de geniul comic Horațiu Mălăele.

Ora de acces: 19.00. Cei care doresc să ia masa înainte de eveniment sunt rugați să vină de la ora 18.00. Pe timpul recitalului, servirea publicului va fi oprită. Mulțumim frumos pentru înțelegere.
Prețul unui bilet este 75 de lei. Biletele s-au pus în vânzare la sediul clubului.
Info: 0763 661622.