Festivalul „ARMÂNLU NU CHEARI” la Melody Grand Ballroom Mamaia

Art & Entertainment vă invită vineri, 15 Februarie 2019, ora 20.30 la Evenimentul Anului 2019, Festivalul „ARMÂNLU NU CHEARI”, eveniment tip spectacol, organizat la nivel național, la care vor participa artiști reprezentativi din muzica si dansul aromân, precum: Formația Pindu, Formația Gramoste, Formația Makidonia, Formația Kavalla, Ionuț Galani și Ansamblul Asteria, Ansamblul Iholu și Vanghilismo, iar invitați speciali vor fi Hrista Lupci și Ghiță Caraulani, aceștia din urmă fiind personalitați marcante in cultura aromână.

Prezentatorii evenimentului vor fi Hari Gromoșteanu – actor și interpret, și Marius Costea- actor, personaje indragite de românii si aromânii din țară și de peste hotare.

Locația aleasă pentru prima ediție a Festivalului „ARMÂNLU NU CHEARI” este Melody Grand Ballroom Mamaia, un spațiu elegant, care oferă tot confortul și este reprezentativă in domeniul evenimentelor high class.

Spectacolul se adreseaza unui target 30+, care apreciaza adevaratele valori: familia, tradițiile și trasmiterea lor din generație in generație.

Pretul unui bilet va fi de 290 lei/ persoana si acesta include: aperitiv, fel 2 – friptura, desert, bauturi si spectacolul garantat!