Gala Gloriilor Baschetului Constănțean, la Sala Sporturilor

Primăria Municipiului Constanța vă invită sâmbătă, 14 decembrie, de la ora 16:30, la un eveniment care celebrează valorile sportului constănțean. Vor fi onorați jucători de baschet reprezentativi ai Clubului Sportiv Farul Constanța în cadrul galei organizate de Baschet Club Athletic Constanța, Primăria Muncipiului Constanța și Asociația Județeană de Baschet Constanța la Sala Sporturilor din Constanța.

Evenimentul va reuni foști sportivi care reprezintă idoli și exemple în viață, jucători exponențiali care și-au pus amprenta în baschetul de la malul mării.
Momentul festiv va avea și o componentă caritabilă, vor fi strânse și jucării care vor ajunge prin United Hands Romania la copiii din centrele de plasament ale județului nostru cât și la familiile de la sate.

De la ora 18:00, va avea loc penultimul meci de pe teren propriu din acest an al Gladiatorilor din Tomis, BC Athletic – CSM Târgu Jiu.

Căsuța Happy Foto Photobooth va imortaliza momentele cu Gladiatorii din Tomis de la finalul meciului cât și zâmbetele de dinainte și din pauza meciului.