George Vișan: Urmează un alt asalt asupra prosperității pentru poporul român

Deputatul George Vișan numește guvernul Orban guvern născut din trădare și prorocește un asalt asupra prosperității poporului.

“A început delirul fără sfârșit al unui guvern lipsit de logică minimală a ceea ce numim democrație ! Așa cum se nasc guvernele așa și sfârșesc. Guvernul Orban e un guvern născut din trădare unde democrația are chipul unor persoane nu ale legii! Liberalii mereu s-au lăudat cu domnia legii care astăzi nu mai este o icoană ci oglinda în care liberalii își arată adevăratul chip. Da, aceste chipuri vă vor călăuzi din punct de vedere guvernamental. Acum este democrația lor. O democrație ce trece în demoncrație deoarece trădarea trece la rang de virtute.

Dincolo de rânjetul prezidențial că în sfârșit România intră în zodia tristă a ,, guvernului meu’’, vom asista pas cu pas la tragicul spectacol susținut de un guvern abulic cu chip hâd. Un guvern se naște cu pântecul ciuruit, ros de foamea nebună de putere (dincolo de faptul că întreține amăgirea că vor salva țara) ce va șterge tot ce înseamnă o viață mai bună pentru fiecare român.
Vor încerca să convingă poporul cu dezastrul găsit. Le urăm succes și le amintim că vorbele nu țin de foame și nici de frig, iar adevărul iese la iveală indiferent câte ture de stadion face minciuna în rândul oamenilor. Poate că vor reuși o scurta perioadă sa întrețină minciuna. Nu vor putea să amăgească o țară întreagă la nesfârșit cu iluzoria lor dorință de a face bine. Și așa cum s-a mai întâmplat, or sa dea socoteală pentru răul făcut. Un rău care a devenit normalitate dacă ne uităm la istoria politică recentă. De la „Petrov” se trage. Și chiar dacă vor face tot ce le va sta în putință PSD nu o să dispară, spre disperarea unor păpușari meschini!

Pentru ca PSD ține cu România! A guvernat și o să guverneze pentru România! Pentru că luptă pentru toți românii! Ceea ce ei nu pot! Pentru că ei nu iubesc România decât cât le foloșeste interesului lor! Și asta nu se iartă! Urmează un alt asalt asupra a tot ceea ce a însemnat prosperitate pentru poporul român. Și de aceea suntem vinovați! Pentru că ne pasă. Și de aceea ne vom lupta în continuare! Și vom câștiga!

Luptăm pentru România chiar dacă minciuna face ocolul României înainte ca adevărul să se încalțe!”