Horia Țuțuianu: (VIDEO) 360 de kilometri de drumuri județene, reabilitați și asfaltați 100%

Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, însoțit de administratorul special al Regiei Autonome Județene de Drumuri și Poduri Constanța, Lucian Lungoci a verificat lucrările realizate de RAJDP pe tronsoanele DJ 222 și DJ 391A, înainte ca aceste drumuri să fie date în folosință. Lucrările au fost finalizate săptămâna trecută, cei peste 50 de km fiind reabilitați în proporție de 100% prin turnarea de covor asfaltic. Aceste două drumuri județene sunt importante pentru locuitorii din zona de Vest a județului. Valoarea acestor lucrări s-a ridicat la suma de 22,7 mil lei, bani proveniți din bugetul Consiliului Județean Constanța.

„Am tratat reabilitarea infrastructurii rutiere a județului Constanța ca și prioritate. Și acest lucru se vede din rezultatele pe care le avem: 360 km de drumuri județene reabilitați. Suntem la sfârșitul programului de asfaltări pe 2019. A fost un an dificil, cu provocări. Însă, am reușit să facem tot ceea ce ne-am propus. Atât DJ 222 cât și DJ 391A asigură acum un trafic rutier sigur și susține atât accesul locuitorilor către municipiul Medgidia, cât și schimburile comerciale. Felicit întreaga echipă a RAJDP pentru eforturile depuse în toată această perioadă” declară Marius Horia Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Constanța.

Președintele CJ, alături de primarul comunei Peștera, Marius Liviu Petre, a verificat și stadiul lucrărilor pe DC 28 – Strada Izvorului – în lungime de 2 km, dar și al terenurilor de sport din localitățile Ivrinezu Mare, Ivrinezu Mic și Izvorul Mare. Toate aceste lucrări se ridică la 2,15 milioane lei și sunt realizate cu sprijinul Consiliului Județean Constanța.

„Mereu voi fi alături de toți primarii, indiferent de culoarea politică, care își doresc să dezvolte comunitățile pe care le reprezintă. Pe drumul comunal nu s-a mai intervenit cu reabilitări de amploare de 45 de ani. Este o realizare uriașă să reușim să redăm comunității un drum practicabil. Îi voi sprijini și voi face tot ce îmi stă în putere să își ducă proiectele benefice pentru comunitate la bun sfârșit”, a mai declarat președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu.

DJ 222, Peștera – Pietreni 21.5 KM

Drumul județean DJ 222, Peștera – Pietreni 21.5 KM, asfaltat în totalitateMarius Horia Țuțuianu-: Suntem la jumătatea lunii decembrie, iar Programul Județean cu Drumuri și Poduri pe anul 2019 al județului Constanța se apropie de final. O rețea rutieră de bună calitate este esențială pentru dezvoltarea unei regiuni atât prin facilitarea legăturii locuitorilor cu comunitățile din jur cât și prin creșterea traficului comercial pentru investitori. Astăzi au fost finalizați cei 29,7 km ai DJ 391A ce fac legătura dintre Băneasa – Dobromir – Văleni și Șipotele, dar și cei 21,5 km ai DJ 222, Peștera – Pietreni. A fost o muncă de echipă și o investiție a Consiliului Județean Constanța de peste 22,7 milioane lei. Consider că atunci când discutăm de dezvoltarea județului suntem obligați să facem toate eforturile posibile. Felicitări domnului Lucian Lungoci și echipei de la RAJDP pentru profesionalismul demonstrat. Sunt oameni de încredere, pe care te poți baza întotdeauna. Vă mulțumesc pentru susținere și pentru că, împreună, reușim să modernizăm rețeaua de drumuri a județului nostru.HD https://youtu.be/T2tXy-jddeI#CT1TV #Constanta1TV #HoriaTutuianu #JudetulConstanta #Pestera

Publicată de Constanța 1 TV pe Luni, 16 decembrie 2019

DJ 391A Băneasa – Dobromir – Văleni și Șipotele 29.7 KM

Drumul Județean DJ 391A Băneasa – Dobromir – Văleni/ȘipoteleMarius Horia Țuțuianu-: Suntem la jumătatea lunii decembrie, iar Programul Județean cu Drumuri și Poduri pe anul 2019 al județului Constanța se apropie de final. O rețea rutieră de bună calitate este esențială pentru dezvoltarea unei regiuni atât prin facilitarea legăturii locuitorilor cu comunitățile din jur cât și prin creșterea traficului comercial pentru investitori. Astăzi au fost finalizați cei 29,7 km ai DJ 391A ce fac legătura dintre Băneasa – Dobromir – Văleni și Șipotele, dar și cei 21,5 km ai DJ 222, Peștera – Pietreni. A fost o muncă de echipă și o investiție a Consiliului Județean Constanța de peste 22,7 milioane lei. Consider că atunci când discutăm de dezvoltarea județului suntem obligați să facem toate eforturile posibile. Felicitări domnului Lucian Lungoci și echipei de la RAJDP pentru profesionalismul demonstrat. Sunt oameni de încredere, pe care te poți baza întotdeauna. Vă mulțumesc pentru susținere și pentru că, împreună, reușim să modernizăm rețeaua de drumuri a județului nostru.HD https://youtu.be/dh18FJpVS3g #CT1TV #Constanta1TV #JudetulConstanta #HoriaTutuianu #CJC

Publicată de Constanța 1 TV pe Luni, 16 decembrie 2019