Kaufland România deschide cel de-al treilea magazin din Constanța

Kaufland România deschide astăzi, 23 mai 2019, al treilea magazin din orașul Constanța, pe bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 222, lângă complexul comercial VIVO (fost Maritimo). Spațiul dispune de parcare acoperită, cu o capacitate de până la 300 de locuri pentru mașini, la care se adaugă 10 rastele pentru biciclete.

Ca noutate față de alte magazine din Constanța, hipermarket-ul oferă clienților un raion special cu pește proaspăt, cu sortiment extins. De asemenea, magazinul mai include un raion extins cu produse Bio și un spațiu special amenajat cu produse cosmetice de machiaj.
Printre celelalte raioane disponibile se numără cele de legume-fructe, raion de produse To Go, vitrină cu produse proaspete și servire asistată, brutărie, alimente de bază, dulciuri, băuturi, drogherie și produse nealimentare.

În galeria comercială din cadrul magazinului, clienții pot găsi o farmacie și un Tabac Shop – un concept nou de lux, implementat în premieră în rețeaua Kaufland România. Spațiul are 30 mp, dispune de casă proprie de marcat și oferă un sortiment de aproape 300 de produse premium din tutun (țigări, trabucuri, țigări de foi, țigări electronice, cutii și accesorii) și alcool (vin spumant premium, vin alb, roșu sau rosé, șampanie și băuturi spirtoase).

Kaufland Constanța oferă și un Food Court, unde clienții pot lua masa sau pot savura o cafea, spațiul fiind dotat cu restaurant, cofetărie și patiserie.

În exteriorul magazinului, Kaufland pune la dispoziția clienților amatori de o masă rapidă și un punct Grill.

Magazinul beneficiază de cel mai nou concept de design Kaufland, având fațadă vitrată, cu pereți de sticlă, ce asigură o experiență de cumpărături specială, asemenea unui mall. Spațiul este amenajat după un traseu de cumpărături simplificat și rapid și este dotat cu scări rulante și lift.

Programul de lucru este de la 7:30 până la 22:00 de luni până sâmbătă, iar duminică în intervalul 8:00-20:00.

„Ne propunem ca prin toate deschiderile noastre să fim cât mai aproape de consumatori și să le facilităm accesul la o experiență de cumpărături rapidă, simplă și plăcută. Pentru că ne dorim să rămânem în topul preferințelor clienților noștri, ne-am adaptat și de această dată în așa fel încât să oferim cele mai bune soluții pentru nevoile care apar în piață. Tocmai de aceea, cel de-al treilea hipermarket Kaufland din Constanța este dotat cu o gamă variată de produse și se remarcă printr-un design nou și raioane speciale care răspund nevoilor pentru un stil de viață sănătos și modern”, a declarat Valer Hancaș, Director Comunicare & Corporate Affairs, Kaufland România.

Deoarece pentru Kaufland protejarea mediului înconjurător este o prioritate, și noul magazin din Constanța deține o instalație de climatizare ecologică – un sistem complex, modern, care recuperează căldura de la instalațiile frigorifice și care permite economisirea resurselor naturale, cu responsabilitate față de mediu. Iarna, magazinul este încălzit, iar vara, instalația inversează procesul, pentru a crea în hipermarket temperaturi ambientale, plăcute, în concordanță cu standardele de sănătate publică. Sistemul de frig din magazin este fără freon și utilizează numai CO2, protejând astfel mediul înconjurător, fără să folosească pentru încălzire lemne, gaze sau petrol.