O nouă televiziune prin cablu la Constanța: Dotto TV HD

Dotto TV HD se lansează oficial la Constanța în luna octombrie, ca alternativă de calitate pentru mass media locală, propunând publicului o grilă mixtă de programe din care nu vor lipsi jurnalele de știri, talk-show-urile politice, emisiunile sportive și de divertisment anunță reprezentanți ai postului de televiziune amintit.

O parte din echipa Dotto TV este formată din foști jurnaliști ai Digi 24 Constanța, între care și moderatorul talk-show-ului de seară, Marian Cioacă, aflat acum în poziția de redactor șef.

“Pentru început grila de programe va include jurnalul principal, un talk-show în care se vor dezbate principalele subiecte de interes public și o emisiune de sport. Până la începutul anului viitor, vom completa grila cu alte trei emisiuni în care vor fi abordate teme medicale, culturale și agricole și cu o emisiune de divertisment. Sigur continuăm și transmisiunile sportive, care au consacrat brandul Dotto, dar am început negocierile și pentru un program de pronosticuri sportive. Toată grila de programe ne aparține sută la sută, fiind produsă integral de noi”, a declarat Marian Cioacă.

În prezent, programele Dotto TV sunt transmise de rețelele Intersat, UPC și Akta, iar din luna noiembrie canalul DottoTV HD va fi disponibil și în rețeaua RDS-RCS. Ne puteți urmări, de asemenea, pe Facebook, pe site-ul dottotv.ro, dar și pe aplicatia Dotto Iptv, disponibilă pe Samsung Smart Tv.