Ovidiu Cupșa: Construirea noului campus CERONAV a intrat în linie dreaptă!

Ovidiu Cupșa, directorul general al CERONAV, omul sub conducerea căruia centrul de perfecționare profesională a marinarilor români a devenit printre cele mai importante la nivel mondial, cel care a obținut pentru România titlul de ambasador al IMO, a anunțat împlinirea unui nou proiect la care echipa condusă de el a muncit serios în ultimii ani: extinderea și dotarea ultramodernă a campusului de instruire de la Constanța.

„Construirea noului campus a intrat în linie dreaptă! Astăzi am semnat documentația de atribuire.
CERONAV va intra pe piața serviciilor integrate, consolidându-și poziția de lider regional.
După finalizarea celui mai modern centru de instruire fluvial din Europa, de la Galați, noul campus de la Constanța se înscrie în procesul de modernizare și intrare pe noi piețe internaționale.
Proiectul, care include bazin de antrenament, săli de curs moderne și spații pentru furnizarea de servicii integrate cursantilor, a intrat în finala concursului mondial de arhitectură de la Singapore!
România este un jucător din ce în ce mai important în domeniul trainingului maritim, fluvial și off-shore.
CERONAV are cea mai mare ofertă de cursuri la nivel european, la cele mai înalte standarde mondiale.
Scopul nostru principal este ca România să-și respecte obiectivele asumate prin convențiile internaționale și să furnizăm personalului navigant certificate conforme cerințelor flotei mondiale și pieței off-shore.
Mulțumesc întregii echipe CERONAV pentru implicare și profesionalism.
Așa să ne-ajute Dumnezeu!” a scris Ovidiu Cupșa pe contul său de Facebook.